Сторінка 5 з 5

Re: Кулинария

Додано: 19 листопада 2019, 14:15
wladislaw
Мои домашние очень любят блины: хоть каждый день подавай. Поэтому путем многих проб и ошибок прижился этот рецепт – быстро, нехлопотно, вкусно.
Тесто готовится на основе ряженки (подойдет и какой-нибудь другой кисломолочный напиток). Продукты: 0,5 л ряженки, 2 яйца, 1 стол. ложка подсолнечного масла, примерно стакан муки, соль (1/2 чайной ложки), сахар (примерно столовая ложка). Всё.
Приготовление: продукты перемешиваем до однородной массы. Я пользуюсь либо кухонным комбайном, либо насадочным миксером. При необходимости смесь разбавляем молоком. Чем жиже тесто - тем тоньше блины. Выпекаем на блинной сковородке (благо их сейчас в продаже великое множество).
Две хитрости:
1) если тесто готовите вручную, то сначала на яйцах и небольшом количестве жидкости нужно замесить очень густое тесто и только потом его разбавить, иначе очень трудно добиться однородности,
2) я смазываю сковородку растительным маслом при помощи половинки луковицы, насаженной на вилку.
На всё про всё уходит не более получаса.

Re: Кулинария

Додано: 19 листопада 2019, 14:17
wladislaw
Самый быстрый и простой рецепт приготовления сырников: на 200г творога ¼ чайная ложка соли, 1 ст. ложка сахара, 2 ст. ложки манной крупы; всё перемешать и дать постоять 10-15 мин.; сформировать сырники и обваляв в муке обжарить в сливочном масле.

Re: Кулинария

Додано: 05 жовтня 2021, 14:57
fana
Раджу таку старви як, страви з фаршу і картоплі на сковороді які можна приготувати по прикладу на. Форму закрити фольгою і випікати протягом 60 – 90 хв, при температурі 175. За 20 хв до закінчення приготування, зняти фольгу.

Re: Кулинария

Додано: 13 липня 2023, 14:34
Nikki_23
Маркування яєць вимагає особливої уваги та точності, і компанія Домінанта це розуміє. Вони пропонують спеціалізоване обладнання для маркування яєць, що гарантує якісне нанесення інформації на поверхню. Завдяки їхнім технологіям та досвіду, ви можете бути впевнені, що маркування на яйцях буде чітким, стійким та відповідатиме всім вимогам ринку.

Re: Кулинария

Додано: 30 листопада 2023, 10:17
Dampire
Цікаво як проходить закупівля продукті в у закладах громадського харчування. Адже в них приготування страв - це процес, який не має ні кінця, ні краю...

Re: Кулинария

Додано: 01 грудня 2023, 08:29
LisaVE
Dampire писав: 30 листопада 2023, 10:17 Цікаво як проходить закупівля продукті в у закладах громадського харчування. Адже в них приготування страв - це процес, який не має ні кінця, ні краю...
Ну так і проходить)) Регулярно, усі дії чітко заплановані, об'єми їжі - зафіксовані і кухарі чітко знають скільки та чого буде при виході. Важливо постачальників самої продукції мати надійних, таких як Eurocommerce. Тоді буде набагато простіше працювати та планувати діяльність закладів громадського харчування