Реанімаційна палата, кімната ментального здоров’я для працівників, ігрова кухня, санвузол. У Херсонській дитячій обласній клінічній лікарні облаштували укриття.
Лікарня у Херсоні оснащена сучасним обладнанням для надання необхідної допомоги: апаратами для штучної вентиляції легень, моніторами, інкубаторами, та іншими медичними приладами, включаючи обігрівачі та перев'язувальні столи. Інна Холодняк, директорка обласної дитячої лікарні, повідомляє, що у бомбосховищі облаштовано понад 10 кімнат, серед яких реанімаційна, хірургічна, а також кімната для ментального здоров'я медичних працівників і пацієнтів. У сховищі також є кімнати з усіма зручностями, включаючи душ, туалет, кухню з мікрохвильовою піччю, кавомашиною, чайником, де діти з батьками можуть перебувати під час повітряних тривог.
Крім того, для пацієнтів з обмеженими можливостями руху обладнано спеціальні умови. Сховище підтримує цілодобове забезпечення світлом та водою завдяки генератору, а також необхідним медикаментами, медичним обладнанням і продуктами харчування. В укритті доступний безкоштовний Wi-Fi, що дозволяє лікарям надавати онлайн-консультації.
Особливою гордістю лікарні є ігрова кімната, де діти можуть безпечно грати, особливо враховуючи небезпеку перебування на вулиці в умовах сьогодення. Психолог лікарні працює з дітьми у цій кімнаті, допомагаючи їм адаптуватися та відновлювати ментальне здоров'я. Пацієнти та їхні батьки високо оцінюють умови в сховищі, зазначаючи, що всі необхідні зручності створено на високому рівні і що вони відчувають себе безпечно, перебуваючи там під час нічних тривог та повітряних атак.
Суспільне Херсон
У Херсонській дитячій обласній клінічній лікарні облаштували укриття
- Волонтери Херсону
- Особливо цінний користувач

-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 727 Перегляди