Судак під соусом марешаль, дюшес, пулярда тулуз. Саме такі вишукані страви замовляли у ресторанах Херсона 130 років тому. Однак спробувати їх на смак можна і сьогодні. В Херсоні почав діяти унікальний гастрономічний проект «Херсон. Вінтажна кухня». Ідейною натхненницею виступила краєзнавець міста Марія Тарасова, а ось кулінарною реалізацією займалася ціла команда професійних шеф-кухарів на чолі з Олександром Шостак.
Відчути на смак давній Херсон можна в семи закладах міста з позначкою проекту «Херсон. Вінтажна кухня».
Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 56 Перегляди
-
Останнє повідомлення Волонтери Херсону
-
- 0 Відповіді
- 1213 Перегляди
-
Останнє повідомлення Виталия
-
- 1 Відповіді
- 1524 Перегляди
-
Останнє повідомлення Mr.Robot
-
- 0 Відповіді
- 143 Перегляди
-
Останнє повідомлення Волонтери Херсону
-
- 0 Відповіді
- 2729 Перегляди
-
Останнє повідомлення Aivengo86
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість