Споживчий ринок Херсонщини у березні 2019 року

Региональные новости Херсонской области. При перепечатке из других источников обязательно наличие (гипер)ссылки на оригинал статьи
Ответить
ГУС у Херсонській області
VIP пользователь
VIP пользователь
Сообщения: 2479
Зарегистрирован: 04 янв 2008, 10:26
Контактная информация:

Споживчий ринок Херсонщини у березні 2019 року

Сообщение ГУС у Херсонській області » 24 апр 2019, 14:09

18.04.2019

Споживчий ринок Херсонщини у березні 2019 року

Індекс споживчих цін у березні 2019 року по Херсонській області склав 101,3%. Одним з головних важелів при формуванні індексу інфляції в регіоні була поява у торгівельній мережі області нових колекцій одягу та взуття, що призвело до суттєвого подорожчання взуття (на 24,1%) та одягу (на 16,5%).
Ціни на продукти харчування зросли на 0,5%. Найбільше (на 4,2%) подорожчали овочі, а саме: капуста білокачанна – на 43,3%, картопля – на 2,8%, огірки – на 1,7%; при цьому цибуля ріпчаста подешевшала на 9,0%, помідори – на 7,9%, морква – на 2,9%, буряк – на 2,3%. На 2,2–0,3% зросли в ціні крупи гречані, хліб, сир і м’який сир (творог), фрукти, цукор, макаронні вироби, борошно пшеничне, безалкогольні напої. Водночас на 3,6–0,6% подешевшали яйця, молоко, масло, рис, свинина, яловичина, риба та продукти з риби, кисломолочна продукція, сметана, м'ясо птиці.
Крім того протягом місяця спостерігалось збільшення вартості мобільного зв’язку (на 6,3%), проїзду у залізничному пасажирському транспорті (на 5,0%), амбулаторних послуг (на 2,1%), тютюнових виробів (на 1,4%). Натомість стали дешевшими туристичні послуги (на 0,8%), паливо та мастила (на 0,2%), фармацевтична продукція (на 0,2%).

Ответить
  • Похожие темы
    Ответы
    Просмотры
    Последнее сообщение

Вернуться в «Херсонская область»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 2 гостя