14.02.2014
Зростання вартості плодоовочевої продукції у січні 2014 року
На фоні зниження цін на продукти харчування на 0,2% у січні 2014р., індекс споживчих цін на овочі становив 107,5%. На формування індексу вагомий вплив мали два фактори: подорожчання помідорів та огірків (на 36,3% та 10,8% відповідно), а також підвищення цін на овочі «борщового набору». Найбільше серед них зросла вартість цибулі ріпчастої (на 9,7%) та картоплі (на 9,1%), а також подорожчали буряк (на 1,6%), капуста білокачанна та морква (на 1,5%).
Підвищення цін на фрукти на 0,5% зумовлено подорожчанням бананів (на 3%), винограду (на 2,8%) та яблук (на 1,4%).
Зростання вартості плодоовочевої продукції у січні 2014 року
Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
-
- VIP користувач
- Повідомлень: 2650
- З нами з: 04 січня 2008, 10:26
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 2257 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 2826 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 2656 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 2763 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 2886 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: DataForSEO [SEO бот] і 0 гостей