Сторінка 1 з 1

Споживання основних продуктів харчування населенням області у ІІ кварталі 2009 року

Додано: 30 грудня 2009, 15:20
ГУС у Херсонській області
23.12.2009

“Споживання основних продуктів харчування населенням області у ІІ кварталі 2009 року“
(за даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств)

Вартість харчування у ІІ кварталі 2009р. у середньому на одну особу становило 15 грн. на добу. Середньомісячна вартість харчування однієї особи – 447 грн.
В середньому за місяць однією особою спожито хліба і хлібних продуктів 9,0 кг, м’яса та м’ясопродуктів – 4,2 кг, молока та молочних продуктів – 17,2 кг, картоплі – 6,9 кг, овочів і баштанних – 6,8 кг, цукру – 3,4 кг, фруктів, ягід, горіхів, винограду – 2,6 кг, яєць – 20 штук, риби і рибопродуктів – 2,2 кг, олії та інших рослинних жирів – 1,8 кг.