16.02.2016
Зростання вартості плодоовочевої продукції у січні 2016 року
У січні 2016 року на споживчому ринку Херсонщини було зафіксовано загальне зростання цін на 1,1%.
Ціни на продукти харчування зросли на 3,4%. Значною мірою підвищення цін на продовольчому ринку області пов’язано з подорожчанням плодоовочевої продукції. Так, вартість фруктів зросла на 14,3%, що було спричинено подорожчанням бананів (на 29,1%), лимонів (на 19,2%), ківі (на 17,3%), яблук (на 11,5%) та апельсинів, мандаринів (на 5,8%). Овочі стали дорожчими на 13,9%, а саме: помідори – в 1,6 раза, огірки – на 25,7%, картопля – на 6,8%, капуста білокачанна – на 6,2%, морква та буряк – на 3,4%; цибуля ріпчаста подешевшала на 3,8%.
Зростання вартості плодоовочевої продукції у січні 2016 року
Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
-
- VIP користувач
- Повідомлень: 2650
- З нами з: 04 січня 2008, 10:26
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 2257 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 2886 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 2687 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 2656 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 2390 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей