“Які медичні заклади відвідують мешканці Херсонщини” (за даними вибіркового опитування домогосподарств)

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Відповісти
ГУС у Херсонській області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 2650
З нами з: 04 січня 2008, 10:26
Контактна інформація:

“Які медичні заклади відвідують мешканці Херсонщини” (за даними вибіркового опитування домогосподарств)

Повідомлення ГУС у Херсонській області »

21.03.2016

“Які медичні заклади відвідують мешканці Херсонщини”
(за даними вибіркового опитування домогосподарств)

Головним управлінням статистики у жовтні 2015р. з метою отримання інформації щодо відвідування лікарів мешканцями Херсонщини проведене опитування домогосподарств, що брали участь у вибірковому обстеженні умов їхнього життя.
Підсумки цього опитування, розповсюджені на всі домогосподарства області, свідчать про те, що 86,5% осіб, які повідомили, що зверталися за медичною допомогою протягом 12 місяців, відвідували поліклініки (крім стоматолога), кожна п’ята – сімейного лікаря в поліклініці, кожна десята – стоматолога у державній медичній установі, до приватного стоматолога зверталися 3,5% таких осіб. Послугами швидкої медичної допомоги та платної медичної установи або приватно практикуючого лікаря (крім стоматолога) користувалися 2,1% та 1,6% осіб відповідно. До народного целителя, гомеопата, знахаря або екстрасенса зверталося 0,4% осіб.
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Moz [SEO бот] і 14 гостей