Переплутали?!

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Переплутали?!

Повідомлення Прес-служба КРУ »

КРУ інформує


ПЕРЕПЛУТАЛИ ОБЛАСНУ КИШЕНЮ З ДЕРЖАВНОЮ

Підсумки ревізії обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту довели непоодинокі порушення чинного законодавства з фінансових питань на суму понад мільйон гривень за період з січня 2006 по листопад 2008 років.

Торік управління витратило понад 86 тис.грн. на проведення молодіжних заходів районного рівня взагалі без наявної програми, чим порушило вимоги Бюджетного Кодексу. Не зважаючи на те, що участь спортсменів у змаганнях державного та міжнародного значення згідно з Бюджетним Кодексом фінансується за рахунок коштів державного бюджету, майже третину мільйона гривень обласної казни пішло на відрядження членів збірної команди України.
Впродовж останніх двох років управління фінансувало навчально-тренувальну роботу та спортивні заходи обласного центру олімпійської підготовки з гандболу. До речі, витрати на функціонування Центру повинні плануватися виключно за рахунок інших статей видатків. Таким чином загалом витрачено понад 450 тис. грн. всупереч діючим вимогам бюджетного законодавства. В той же час таку суму було передбачено суто на громадські організації.
Крім того, встановлено інші порушення фінансової дисципліни, на суму близько 40 тис. грн., а саме на оплату праці за невідпрацьований час, преміювання з порушенням законодавства, відшкодування підзвітних коштів за відсутності належного документального підтвердження, зайві витрати підзвітних сум, необґрунтоване покриття видатків сторонніх юридичних осіб за рахунок бюджету. Без підстав сплачено внески державним цільовим фондам по незаконно виплаченим сумам з оплати праці, списано гроші на видатки всупереч законодавству без отримання послуг, знято з обліку деякі матеріальні цінності. До того ж через неефективні управлінські дії допущено непродуктивних витрат у сумі понад 443 тис.грн.
За опалення адміністративної будівлі управління та навчання членів тендерного комітету витрачено гроші, виділені на заходи у сфері молоді, дітей та жінок. Знову ж таки з коштів обласної скарбниці замість державної.
Чи можна вважати прорахунки управлінців досадним непорозумінням? Звісно, ні. Тому на винних посадовців складено протоколи про адміністративні правопорушення, застосовано фінансові санкції на зменшення бюджетних асигнувань на суму нецільового витрачання коштів та зупинено операції з коштами. Матеріали ревізії передано правоохоронним органам.
Відповісти

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Majestic-12 [SEO бот] і 4 гостей