Призначені житлові субсидії

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
ГУС у Херсонській області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 2650
З нами з: 04 січня 2008, 10:26

Призначені житлові субсидії

Повідомлення ГУС у Херсонській області »

16.07.2009

Призначені житлові субсидії

У січні–червні 2009р. 11,3 тис. сімей призначені субсидії на відшкодування витрат на оплату житлово–комунальних послуг та електроенергії, що на 21,4% менше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Загальна сума призначених субсидій за цей період склала 310,5 тис.грн. Середня сума призначеної субсидії на одну сім’ю у червні 2009р. становила 18,8 грн. У червні 2009р. 9,4 тис. сімей отримували субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово–комунальних послуг та електроенергії на суму 6,5 млн.грн.
Крім того, у січні–червні 8,7 тис. сімей були призначені субсидії для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу та твердого палива готівкою. Загальна сума призначених субсидій за цей період склала 3,2 млн. грн. Середній розмір субсидії тис. сімей отримали субсидії готівкою на суму 3 млн.грн.
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Common Crawl Foundation [бот] і 1 гість