Офіційно про контрольні заходи

Оглядова інформація про найважливіші події, які відбуваються в Україні. Новини про політику, економіку, культуру, науку, технології, а також про суспільні проблеми та події, які відбуваються в різних регіонах України. Цей розділ дозволяє бути в курсі останніх подій в Україні та допомагає зрозуміти, як вони можуть вплинути на різні сфери життя країни та її мешканців
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Лісові заходи

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

У держлісгоспах - незаконна рубка дерев на 132 млн грн та відчуження земель на понад 36 млн грн

Прес-служба відомства

Фахівці Держфінінспекції та її територіальних органів під час ревізій окремих питань фінансово-господарської діяльності підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України, виявили фінансових порушень на загальну суму понад 261 млн грн, у тому числі порушень, що призвели до втрат, на суму більш як 215 млн грн.

Так, незаконні рубки лісових ресурсів завдали державі збитків на суму майже 132 млн грн.

Приміром, лісгоспи Івано-Франківщини без відповідних дозволів та лімітів незаконно зрубали дерева у природно-заповідному фонді загальнодержавного та місцевого значень на площі понад 437 га. Це завдало збитків розрахунково на 93 млн грн.

Аналогічно ДП «Чечельницьке лісове господарство», що на Вінниччині, завдало збитків державі на суму 15,5 млн грн.

Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування із порушенням законодавства продовжують вилучати у лісгоспів цілі масиви земель лісового фонду, загальна нормативно-грошова оцінка яких становить 36,3 млн грн.

Для прикладу, Коблівська сільська рада 2012 року своїм рішенням незаконно вилучила у комунальну власність 64 га державних земель лісового фонду ДП «Очаківське лісомисливське господарство» (Миколаївська область) вартістю понад 32 млн грн.

Подібно Хмельницька РДА незаконно надала фізичним особам 3,5 га земель ДП «Хмельницьке лісомисливське господарство» зі зміною їх цільового призначення у заказнику місцевого значення «Лісогринівецький» вартістю 1 млн грн.

Поряд з тим лісгоспи недоотримали доходів загалом на 6 млн грн, бо реалізовували лісопродукцію без аукціонів нижче за собівартість та ринкові ціни.

Так, окремі лісгоспи Закарпатської області недоотримали доходів від реалізації 3,5 тис. м³ лісопродукції на загальну суму 1,4 млн грн.

Лісгоспи Вінниччини недоотримали доходів на 500 тис. грн через невиконання плану із заготівлі лісопродукції в розрізі сортиментів та без документального обґрунтування переведення одного виду лісопродукції в інший, а лісгоспи Житомирщини реалізовували необроблену деревину за цінами, нижчими від тих, що склались на останньому аукціоні, та, як наслідок, недоотримали доходів на суму 300 тис. грн.

Окрім того, лісгоспи розрахунково втратили доходів на 15 млн дол. США внаслідок реалізації деревини на експорт через посередників-нерезидентів.

Приміром, лісгоспи Київської та Полтавської областей протягом 2014-2015 років реалізували фірмам «ARBICOM LLC» (USA), «Carnington LLP» (London), ROYALTRON LLP (Велика Британія) 65 тис. м³ пиловника для поставки на ринки Китаю за середніми цінами 65-70 дол. США. Фактична ціна цього лісу в порту Китаю становила 150-300 дол. США. Отже, перелічені компанії, які зареєстровані в офшорних зонах, враховуючи всі витрати, пов’язані з транспортуванням пиловника до портів Китаю, отримали додатковий дохід у розмірі понад 1,5 млн дол. США.

Аналогічна ситуація склалась у лісгоспах Волинської, Львівської, Івано-Франківської, Житомирської та Закарпатської областей з реалізації деревини через посередників на ринки Європи.

Із порушенням законодавства лісові господарства використовували бюджетні та власні кошти, збитки від чого склали 16,2 млн грн.

Так, окремі лісгоспи Волині переказали 2,2 млн грн підприємцям за послуги, надання яких не підтверджено бухгалтерськими документами, та здійснили видатки сторонніх юридичних осіб.

Виявлено й порушення під час будівництва лісових доріг, вартість яких завищено на 1,6 млн грн.

Зокрема, ДП «Рава-Руське лісове господарство» (Львівська область) зайво сплатило 400 тис. грн ТОВ «Кепітал Гарант Плюс», яке завищило вартість виконаних робіт. Подібні випадки зафіксовано майже в кожній області.

Окрім того, посадові особи лісових господарств не вжили дієвих заходів щодо примусового стягнення коштів із боржників на загальну суму 3,6 млн грн. Термін позовної давності щодо цієї заборгованості вже минув.

Так, вісім лісгоспів Закарпаття не стягнули із покупців 900 тис. грн, а дев’ять лісгоспів Волині – 800 тис. грн за поставлену лісопродукцію.

За недотримання законодавства на посадових осіб складено загалом 292 протоколи про адміністративне правопорушення, 8 осіб звільнено з посад.

Матеріали 63 ревізій передано до правоохоронних органів.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Порушення в оплаті праці

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

На Львівщині у ПАТ "Шахта "Надія" зайво витратили на премії і надбавки окремим працівникам понад півмільйона гривень

Прес-служба Держфінінспекції у Львівській області


Фахівці Держфінінспекції у Львівській області відповідно до ухвали Сокальського районного суду Львівщини провели позапланову ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Публічного акціонерного товариства "Шахта "Надія", під час якої встановили порушення, що призвели до втрат, на суму 1,2 млн грн.

Так, окремим працівникам шахти було безпідставно нараховано та виплачено премії і надбавки за високі досягнення праці, що разом зі сплатою єдиного соціального внеску призвело до зайвого витрачання 540 тис. грн.

Окрім того, посадові особи шахти не нарахували та не виставили до оплати контрагентові штрафних санкцій за порушення строків постачання вугілля. Через це ПАТ "Шахта "Надія" недоотримало 678 тис. грн.

Матеріали ревізії надіслано ініціатору її проведення – Сокальському відділенню поліції Червоноградського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Заходи на Заході

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Аудитори Львівщини встановили нестачу мостових балок на понад 700 тис. грн у Сколівській міській раді
Прес-служба Західного офісу Держаудитслужби


Фахівці Західного офісу Держаудитслужби виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на понад 1,3 млн грн під час ревізії міського бюджету м. Сколе та фінансово-господарської діяльності Сколівської міської ради.

Зокрема, під час інвентаризації, проведеної під час контрольного заходу, зафіксовано нестачу мостових балок обліковою вартістю 735 тис. грн, які придбали для відновлення мосту через р. Опір, пошкодженого стихією 23-27 липня 2008 року.

Також виявлено, що міська рада зайво сплатила загалом 462 тис. грн Сколівському ЖКГ за роботи із благоустрою міста, виконання яких не підтверджено, та Стрийському міському комбінату комунальних підприємств, яке завищило обсяг вивезених твердих побутових відходів.

Про результати ревізії поінформовано Стрийську місцеву прокуратуру, а матеріали передано до Управління захиту економіки у Львівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Більше новин: https://dkrs.gov.ua
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Ревізійна тема

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Головне управління Держгеокадастру у Харківській області зайво сплатило 880 тис. грн за послуги з інвентаризації земель та земельних ділянок
Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

Фахівці апарату Північно-східного офісу Держаудитслужби виявили порушення, що призвели до втрат, на суму понад 1,1 млн грн під час ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Головного управління Держгеокадастру у Харківській області.

Зокрема, Головне управління зайво сплатило 880 тис. грн Харківській регіональній філії Державного підприємства "Центр державного земельного кадастру", посадові особи якої внесли до актів приймання-передачі робіт з інвентаризації земель та земельних ділянок послуги та роботи, виконання яких фактично не підтверджено.

Також виявлено, що Головне управління зайво компенсувало вартість комунальних та експлуатаційних витрат на утримання майна, яке перебуває у суборенді, на загальну суму 177 тис. грн.

Завдяки заходам, які вжили фахівці офісу, більшість із виявлених порушень вже усунута.

Про результати ревізії поінформовано Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру, а її матеріали передано до Управління Служби безпеки України в Харківській області.


Більше новин: https://dkrs.gov.ua/
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Офіційно про контрольні заходи

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Південний офіс інформує

Так, при проведенні інвентаризації виявлено відсутність швидкісного катеру глісуючого ЕК 267 «Еколог 1», який рахується за первісною вартістю 783 тис. грн та балансовою вартістю 78 тис. грн. Окрім того, при технічному огляді катеру глисуючого EURO CROWN 197 CCR встановлено відсутність комплектуючих частин. Демонтаж катеру остаточною вартістю 64 тис. грн був проведений без отримання згоди Державної екологічної інспекції України.

Під час ревізії також встановлено порушення ведення бухгалтерського обліку.

За порушення фінансової дисципліни складено протокол про адміністративне правопорушення.

За результатами розгляду матеріалів ревізії Приморським ВП в м. Одеса ГУНП в Одеській області відкрито кримінальне провадження.
Більше новин: odoblkru.gov.ua/
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Аудитори пропонують аграріям

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Потрібна вода, а не довідки.

Перевіряючи Інститут тваринництва степових районів НААН України (Херсонщина), експерти управління Південного офісу Держаудитслужби виявили, що під час укладання договорів на подачу води для зрошення монополіст - місцеве управління водного господарства неодмінно включає в них пункт про надання таких собі "інформаційно-консультаційних послуг", які часто-густо не потрібні підприємству. Зокрема, дані про випаровування вологи з ґрунту надходять із запізненням. А крім того, цю інформацію можна отримати і без посередників, використавши нехитрий прилад -- вологомір.

І це ще не все. З'ясувалося, що племінну худобу селекціонери постійно тримають у стійлах чи на вигульних майданчиках обмеженої площі. Для науковців це зручно -- все під наглядом. Але збільшуються витрати на утримання овець, тоді як у розпорядженні інституту -- майже півтори тисячі гектарів пасовищ! На додачу, вовну з тих овець тут змушені продавати нижче її собівартості. В Україні і за її межами є попит на миту вовну, але інститут не має обладнання для її миття. Через це збитковість Інституту тваринництва степових районів перевищує нині 8,8 мільйона гривень, наголошують аудитори. От і виходить звична для вітчизняних аграріїв ситуація: немає грошей, щоб заробляти гроші.

ДОВІДКОВО

Під час ревізії фінансово-господарської діяльності семи розташованих на Херсонщині установ, що підпорядковані Національній академії аграрних наук України, зусиллями аудиторів до державного бюджету перераховано 468,94 тисячі гривень.


Сергій ЯНОВСЬКИЙ http://www.golos.com.ua/news/64619
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Аудиторська антикорупційна лінія

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Антикорупційна аудиторська робота з громадянами

14.03.2019, 15.00-16.00 «Пряма телефонна лінія» 0552 490337. На запитання відповідатиме начальник відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури Риженко Лариса Григорівна.

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

Зображення
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Пропозиції аудиторів - бюджетному закладу

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Аудитори Херсонщини надали пропозиції для розвитку Херсонського академічного обласного театру ляльок та заощадження коштів

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

Аудитори провели державний фінансовий аудит діяльності КЗ «Херсонський академічний обласний театр ляльок» Херсонської обласної ради (далі – Театр) за період з 01.01.2010 по 01.10.2018.
Зокрема, встановлено, що без урахування встановленого нормативу проведено видатки на утримання понаднормативних посад на суму 380,3 тис. грн.
Через незабезпечення власником Театру фінансами для завершення модернізації системи опалення та встановлення інверторних кондиціонерів, Театром здійснено зайвих витрат з послуг газопостачання майже на 350 тис. грн.

Основні глядачі - діти від 3 до 12 років, забезпечення яких комфортними температурними умовами є пріоритетним завданням Театру. Відсутність комфортних умов, не сприяє максимальній завантаженості глядацьких місць. До речі, середня завантаженість зали протягом аудиторського періоду не перевищувала 54%.

Створення належних умов для задоволення потреб глядача, а також, економного використання послуг з теплопостачання можливе при завершенні модернізації всієї системи опалення та встановленні інверторних кондиціонерів. Тому державні аудитори запропонували власнику – Херсонській обласній раді – надати фінансову підтримку для завершення зазначених заходів.
Крім того, якби Театр мав повністю модернізовану систему опалення і кондиціонування всіх приміщень, тоді б у майбутньому періоді протягом 10 років можна заощадити 744,1 тис.грн (без урахування витрат на оплату електроенергії).
Театром розрахунково недоотримано 465,1 тис.грн, адже до калькуляцій вартості квитків та технічного обслуговування культурно-масових заходів не було враховано статтю «капітальні витрати» у максимальному розмірі 10%.

За результатами аудиту надано низку рекомендацій власнику і об’єкту аудиту. Про результати аудиторського дослідження поінформовано правоохоронний орган і Херсонську обласну раду.
Нагадаємо, що херсонські аудитори забезпечили відшкодування втрат на суму майже 43 млн грн упродовж 2018 року.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Антикорупційні аудиторські заходи

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Антикорупційні повідомлення - херсонським аудиторам

17.04.2019, 10.00-12.00 відповідає на запитання начальник Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області Круковський Дмитро Валерійович. Номер телефону - 0552 226485.

Крім того, громадяни Херсонщини можуть, у робочий час, інформувати за телефоном (0552) 263628 про можливі порушення фінансової дисципліни на об’єктах бюджетної сфери або надсилати інформацію на електронну адресу kherson@dkrs.gov.ua

Аудитори нагадують жителям Херсона і Херсонщини про можливість отримати інформацію з питань здійснення державного фінансового контролю за номером «телефону довіри» (0552) 263628.

Веб-сторінка Управління: https://www.facebook.com/pg/khersondasu/

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Офіційно про антикорупційні заходи

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Антикорупційний зв’язок на Херсонщині

Прямі телефонні лінії державних аудиторів з громадянами, які відбудуться упродовж червня 2019:

03.06.2019, 10.00-11.00, на запитання, за номером 0552 263628, відповідає начальник юридичного відділу Кальницька Марія Іванівна.

05.06.2019, 10.00-12.00, на лінії - начальник Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області Круковський Дмитро Валерійович. Номер телефону - 0552 226485.

07.06.2019, 09.00-10.00, «пряма телефонна лінія» за телефоном 0552 492145. На зв’язку - начальник відділу контролю в аграрній галузі, екології та природокористування Лохвіцька Тетяна Дмитрівна.

11.06.2019, 10.00-11.00, на запитання відповідає заступник начальника Управління - начальник відділу контролю у сфері закупівель Щербенок Владислав Вікторович, за номером 0552 263672.

14.06.2019, 10.00-11.00, на лінії - завідувач сектору роботи з персоналом Чікалова Вікторія Олексіївна. Телефонуйте - 0552 490424.

19.06.2019, 10.00-12.00, на зв’язку - начальник Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області Круковський Дмитро Валерійович. Номер телефону - 0552 226485.

18.06.2019, 10.00-11.00, на лінії - начальник відділу організаційної роботи Терещенко Вікторія Володимирівна, телефон для зв’язку - 0552 491058.

25.06.2019, 10.00-11.00, «пряма телефонна лінія» 0552 493077. З громадянами говорить заступник начальника Управління - начальник відділу контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів Поліщук Олександр Кіндратович.

27.06.2019, 10.00-11.00, на запитання за номером 0552 491058 відповідає головний спеціаліст сектору запобігання та виявлення корупції Південного офісу Держаудитслужби Козлов Олександр Олександрович.

Крім того, громадяни Херсонщини можуть інформувати про можливі порушення фінансової дисципліни на об’єктах бюджетної сфери за телефоном (0552) 263628 або надсилати інформацію на електронну адресу kherson@dkrs.gov.ua

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

В полі зору аудиторів - племінне тваринництво

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Херсонські аудитори надали пропозиції для розвитку тваринництва

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

На Херсонщині, ДП «Дослідне господарство Інституту тваринництва степових районів ім. М.Ф. Іванова «Асканія–Нова» спрямовує зусилля на розведенні не тільки племінних овець, а й має статус племінного репродуктору з розведення української м’ясної, української степової білої, української степової рябої порід.

Селекційна робота у тваринницькому секторі побудована на якісному поліпшенні продуктивних якостей племінних тварин.

Причому, інноваційний розвиток сфери племінного тваринництва та кормового виробництва передбачений щорічними договірними умовами з профільною науковою установою.

Однак, Підприємством не повною мірою досягнуто ефективності виробництва племінної продукції тваринництва. У 2017-2018 роках, за розрахунками херсонських аудиторів, сума упущених економічних вигод від продажу племінним заводам свиней у живій вазі, склала 3,3 млн грн.

Науковці з Асканії-Нової розробляють та напрацьовують власні методи з кращої перетравності кормів, вирощених у посушливих умовах для відгодівлі племінних тварин. Зокрема, на основі одержаних даних фактичної поживності кормів, спеціалісти удосконалюють рецептуру комбікормів. Крім того, на основі складених раціонів, розраховується повноцінна потреба ряду статево - вікових груп тварин у грубих, соковитих, зелених та концентрованих кормах і кормових добавках.

Тому державні фінансові аудитори рекомендують підвищити ефективність управління коштами та майном Підприємства.

Низку інших конкретних аудиторських пропозицій надано за результатами державного фінансового аудиту діяльності даного Підприємства, проведеного за період з 01.01.2017 по 31.12.2018.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Оприлюднення з антикорупційною ціллю

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Приклади висвітлення матеріалів на інформаційних сайтах
ЛИСТОПАД 2019

1. В этом месяце аудиторы запланировали с жителями Херсонщины несколько «горячих» телефонных линий
https://khersondaily.com/news/v-etom-me ... nyh-linij-

2. Херсонец просит Раду ужесточить ответственность за сжигание листьев и травы
https://khersondaily.com/news/hersonets ... ev-i-travy

3. Антикорупційне аудиторство на Херсонщині
opgks.info/?p=23565

4. Антикорупційне аудиторство на Херсонщині
https://chesnavlada.org/antikorupcijne-a ... sonshhini/

5. Антикорупційне аудиторство на Херсонщині
theworldnews.net/ua-news/antikoruptsiine-auditorstvo-na-khersonshchini

6. Антикорупційне аудиторство на Херсонщині
vrogachik-vlada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=992:zu-pro-zapobihannia-koruptsiiraper&catid=62&Itemid=253&lang=ua

7. Аудитори протидіють корупційним проявам у бюджетній сфері Херсонщини
vistka.ks.ua/actual/678-auditori-protidyut-korupcynim-proyavam-u-byudzhetny-sfer-hersonschini.html

8. Антикорупційне аудиторство на Херсонщині
gopri-rda.gov.ua/ua/news/antikoruptsyne-auditorstvo-na-khersonschin-

9. Антикорупційне спілкування з аудиторами Херсонщини. Прямі телефонні лініїдержавних аудиторів з громадянами, які відбудуться у листопаді 2109
http://kakhovka-rda.gov.ua/antykorupczi ... padi-2019/

10. Херсонські аудитори протидіють бюджетним корупціонерам viewtopic.php?f=7&t=83153&p=210447#p210447

11. Оприлюднення аудиторської роботи
viewtopic.php?f=50&t=83625&p=210562#p210562

12.Антикорупційний формат закупівель на Херсонщині - аудитори
vistka.ks.ua/femida/679-antikorupcyniy-format-zakupvel-na-hersonschin-auditori.html

13. Про антикорупційні державні закупівлі
viewtopic.php?f=19&t=15869&p=210628#p210628

14. Антикорупційні аудиторські лінії
rda.n-sirog.gov.ua/2019/11/12/antykoruptsijni-audytorski-liniyi/

15. Антикорупційне аудиторство на Херсонщині
oleshky-rda.gov.ua/prozora-vlada/zapobigannya-proyavam-koruptsiyi/antikoruptsijne-auditorstvo-na-hersonshhini/

16. Антикорупційні аудиторські лінії
http://ksza.ks.ua/news/society/85957-an ... -lnyi.html

17. Антикорупційні аудиторські лінії
theworldnews.net/ua-news/antikoruptsiini-auditors-ki-liniyi

18. Антикорупційні аудиторські лінії
gopri-rda.gov.ua/ua/news/antikoruptsyn-auditorsk-ln-

19. Антикорупційні аудиторські лінії
http://kakhovka-rda.gov.ua/antykorupczi ... more-41662

20. Антикорупційне аудиторство на Херсонщині
http://volexrda.gov.ua/index.php?option ... &Itemid=13

21. Антикорупційні аудиторські лінії
vrogachik-vlada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=992:zu-pro-zapobihannia-koruptsiiraper&catid=62&Itemid=253&lang=ua

22. Антикорупційна комунікація з херсонськими аудиторами
vistka.ks.ua/actual/680-antikorupcyna-komunkacya-z-hersonskimi-auditorami.html

23. Антикорупційна комунікація з херсонськими аудиторами
viewtopic.php?f=72&t=83619&p=210860#p210860

24. Антикорупційна комунікація з херсонськими аудиторами
rda.n-sirog.gov.ua/2019/11/20/antykoruptsijna-komunikatsiya-z-hersonskymy-audytoramy/

25. Антикорупційна комунікація з херсонськими аудиторами
http://kakhovka-rda.gov.ua/antykorupczi ... udytoramy/

26. Херсонські аудитори: приклади оприлюднених матеріалів
viewtopic.php?f=48&t=83406&p=210882#p210882

27. Антикорупційна комунікація з херсонськими аудиторами
https://khersonci.com.ua/public/40565-a ... orami.html

28. Антикорупційна комунікація з херсонськими аудиторами
theworldnews.net/ua-news/antikoruptsiina-komunikatsiia-z-khersons-kimi-auditorami

29. Антикорупційна аудиторська лінія
viewtopic.php?f=19&t=15500&p=211066#p211066

30. Антикорупційний діалог
vistka.ks.ua/femida/681-antikorupcyniy-dalog.html

31. Аудитори Херсонщини виявили фінансових порушень на суму майже 340 тис. грн у Новофедорівській сільській раді
https://dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/155296

32. Аудитори Херсонщини виявили фінансові порушення у Новофедорівській сільській раді
https://khersonci.com.ua/public/40690-a ... -radi.html

33. Аудиторы нашли в курортном сельсовете нарушений на несколько сотен тысяч гривен
https://khersondaily.com/news/auditory- ... bOPYR2fDMM

34. Фінконтроль громад - херсонські аудитори
vistka.ks.ua/hronika-gosfinkontrolya/682-fnkontrol-gromad-hersonsk-auditori.html

35. Залізний Порт очима херсонських аудиторів
viewtopic.php?f=75&t=138184

36. Аудитори Херсонщини виявили фінансові порушення у Новофедорівській сільській раді
http://strichka.com/item/97680921

37. Аудитори Херсонщини виявили фінансових порушень на суму майже 340 тис. грн у Новофедорівській сільській раді
vrogachik-vlada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=992:zu-pro-zapobihannia-koruptsiiraper&catid=62&Itemid=253&lang=ua

38. Аудитори Херсонщини виявили фінансові порушення у Новофедорівській сільській раді
http://sm.strichka.com/article/97672083

39. Про що повідомляли херсонські аудитори?
vistka.ks.ua/hronika-gosfinkontrolya/683-pro-scho-povdomlyali-hersonsk-auditori.html

40. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня - жовтня 2019 року
https://dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/155369

41. Госаудиторы Херсонщины добились возмещения потерь на четырнадцать миллионов
https://khersondaily.com/news/gosaudito ... -millionov

42. Аудиторські результати на Херсонщині
vistka.ks.ua/hronika-gosfinkontrolya/684-auditorsk-rezultati-na-hersonschin.html

43. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня - жовтня 2019 року
http://kakhovka-rda.gov.ua/audytory-her ... 2019-roku/

44. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня - жовтня 2019 року
viewtopic.php?f=7&t=83153&p=211173#p211173

45. Про інформування з питань держфінконтролю на Херсонщині - аудитори
vistka.ks.ua/685-pro-nformuvannya-z-pitan-derzhfnkontrolyu-na-hersonschin-auditori.html

46. Аудитори інформують про антикорупційні лінії
viewtopic.php?f=50&t=83622&p=211176#p211176

47. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат понад 14 млн грн у січні — жовтні 2019
opgks.info/?p=23746

48. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня-жовтня
https://www.kmu.gov.ua/news/auditori-he ... a-zhovtnya

49. Аудитори Херсонщини виявили фінансових порушень на суму майже 340 тис. грн у Новофедорівській сільській раді
https://tsv.ks.ua/home/auditori-hersons ... skij-radi/

50. В декабре госаудиторы отвели восемь часов на общение с жителями Херсонщины по телефону
https://khersondaily.com/news/v-dekabre ... o-telefonu

51. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня-жовтня
rda.n-sirog.gov.ua/2019/11/28/audytory-hersonshhyny-zabezpechyly-vidshkoduvannya-vtrat-na-sumu-ponad-14-mln-grn-protyagom-sichnya-zhovtnya/

52. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня-жовтня
http://rdaberyslav.gov.ua/index.php/new ... -2019-roku

53. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня - жовтня 2019 року
https://khoda.gov.ua/auditori-hersonshh ... -2019-roku

54. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня-жовтня
https://www.fin.org.ua/news/1351886

55. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат понад 14 млн грн у січні — жовтні 2019
http://strichka.com/item/97769787

55. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат понад 14 млн грн у січні — жовтні 2019
https://chesnavlada.org/auditori-xersons ... vtni-2019/

56. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат понад 14 млн грн у січні — жовтні 2019
http://ksza.ks.ua/news/economics/86212- ... n-grn.html

57. Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 14 млн грн протягом січня - жовтня 2019 року
vrogachik-vlada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=992:zu-pro-zapobihannia-koruptsiiraper&catid=62&Itemid=253&lang=ua

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Україна”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей