Ау, об’єкти!

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Ау, об’єкти!

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Районний фінконтроль

ЗАХОВАЛИСЯ… ХАРЧОВІ ОБ’ЄКТИ?

Білозерська районна санітарно-епідеміологічна станція не завжди ефективно витрачала бюджетні кошти для санітарно-епідеміологічного нагляду та дезінфекційних заходів. В цьому переконані ревізори КРУ, які охопивши ревізією понад 2 млн.грн. коштів, виявили фінансових прорахунків на загальну суму майже 83 тис.грн. за період з березня 2006 по вересень 2009 років (недоотримання фінансів, нецільове витрачання коштів, упущені вигоди).
Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 28 серпня 1992 року №139 передбачено видачу експлуатаційних дозволів, яких видано лише 67 харчовим об’єктам з 328. Не укладено договорів на виконання дезінфекційних робіт з агрофірмою «Білозерський», комунальними підприємствами «Веселка», «Струмок», «Роднічок», а також з Токарівським та Кизомиським комунальними підприємствами.
Деяким працівникам частково не нараховувалися та не виплачувалися добові витрати за час відряджень загалом на тисячі гривень. Зокрема, не за цільовим призначенням витрачено понад 18 тис.грн. на придбання металопластикових вікон.
Тому КРУ застосовано фінансові санкції шляхом зупинення операцій з бюджетними коштами на казначейських рахунках. Винуватців покарано штрафами. Матеріали ревізії передано правоохоронним органам.


Наталя Осадча, начальник контрольно-ревізійного відділу
в Білозерському районі, прес-служба КРУ в Херсонській області
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей