«Зразкові відмінники» ЖКГ

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

«Зразкові відмінники» ЖКГ

Повідомлення Прес-служба КРУ »

КРУ повідомляє

КОМУНАЛЬНИКИ – З «ВІДЗНАКОЮ»

За підсумками ревізії Каланчацького комбінату комунальних підприємств виявлено фінансових прорахунків на рівні понад 4 млн. 641 тис.грн. (недоотримання доходів за надані послуги по утриманню будинків, споруд та прибудинкових територій, незаконні витрати, неефективні управлінські дії тощо).
Зокрема, за період з 2007 по вересень 2009 років діючі тарифи по вивезенню твердих побутових відходів не покривали всіх понесених комунальниками витрат у сумі близько 297 тис.грн. Десятки тисяч гривень комбінату заборгували суб’єкти підприємницької діяльності, котрі використовують приміщення, належні їм на праві власності в житловому фонді для ведення підприємницької діяльності, не сплачуючи при цьому комунальні платежі по послугах, наданих за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

З жовтня 2006 року електрогазозварнику та операторам очисних споруд підприємства не виплачувалися доплати за шкідливі умови праці. Виявлено й факт необґрунтованих нарахувань за суміщення посад інспектора по кадрам та секретаря. За відсутності наказів керівника у готелі «Колос» утримувалися понадштатні посади кастелянта та комірника. А головному інженеру безпідставно сплачено доплати за виконання обов’язків майстра ремонтної групи, які насправді не виконувалися.

До того ж нинішнього року виявлено зайве списання пального в обсязі понад 1200 літрів на автомобіль ІЖ-2715. В той же час даний транспортний засіб перебував у несправному стані, а обслуговуючий техперсонал отримував зарплату, внаслідок чого майже 11 тис.грн. не обґрунтовано витрачено за невиконані роботи. Загалом з порушенням чинного законодавства нараховано та виплачено надбавок та доплат працівникам комбінату на суму 68,5 тис.грн.

Новому керівництву комбінату комунальних підприємств доведеться усувати наслідки виявлених порушень фінансової дисципліни, які допущено колишніми керівниками підприємства.

За фінансові порушення «відповідальних» винуватців покарано штрафами та винесено догани. Матеріали ревізії надано районній прокуратурі для розгляду та прийняття рішення.

Прес-служба КРУ в Херсонській області
Відповісти

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей