Про державні закупівлі

Заметки, отзывы, высказывания, личное мнение о любых явлениях, субъектах и событиях. Выскажитесь, и будет вам счастье
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Про державні закупівлі

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Спільна протидія

АНТИКОРУПЦІЙНИЙ КОНТРОЛЬ ЗАКУПІВЕЛЬ

Шановні громадяни! Звертайтеся на «телефон довіри»
органів Державної фінансової інспекції в Херсонській області
за номером у місті Херсоні 263628.


Державні закупівлі не всюди працюють за принципом найкращої цінності за наявні кошти та за умови, котрі дійсно необхідні суспільним інтересам. До того ж не завжди товари, роботи і послуги, замовлені за бюджетні кошти, постачаються вчасно.

Закупівлі є досить відкритими для маніпуляцій, оскільки передбачають великі суми державних витрат. Процедура державних закупівель - не просто технічна функція чиновника.

Видів порушень чимало. Приміром, змови між учасниками державних закупівель: узгоджене завищення цін для одержання надприбутків або відмови у підписанні договору з метою зриву торгів.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Бюджетна сфера

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Спільна протидія
Закупівлі без корупції
Шановні громадяни! Звертайтеся на «телефон довіри»
органів Державної фінансової інспекції в Херсонській області
за номером у місті Херсоні 263628.


Державні закупівлі, як правило, припускають вибір об'єктивно кращої пропозиції з кількох на основі конкурсу, проте іноді чиновник може забезпечити перемогу продавця, що пообіцяв найбільші «комісійні» («відкат») з операції. Для цього обмежується участь в конкурсі, його правила повністю не оголошуються тощо. В результаті закупівлі здійснюються за завищеною ціною.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Державні закупівлі

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

На Херсонщині фінінспектори продовжують моніторинг державних закупівель

Фінінспектори виявляють і фіксують чимало порушень під час перевірки державних закупівель. Зокрема, типові з них:
- недотримання вимог до порядку оприлюднення/опублікування інформації про закупівлю;
- непрозорі та нечіткі технічні і кваліфікаційні вимоги документації конкурсних торгів;
- допущення до оцінки пропозицій конкурсних торгів учасників, які є пов’язаними особами з іншими учасниками процедури закупівлі;
- відсутність необхідних документів, або невідповідність встановленим законодавством вимогам щодо їх оформлення;
- укладений договір про закупівлю не відповідає умовам документації торгів;
- відсутність річного плану закупівель.

Основним із видів порушень у сфері державних закупівель є здійснення закупівель товарів, робіт і послуг без застосування процедур, визначених Законом України «Про здійснення державних закупівель» від 10 квітня 2014 року, зі змінами.

Також інколи необґрунтовано застосовують процедури закупівлі в одного учасника/переговорної процедури закупівлі.

У І-ому півріччі 2015 року Держфінінспекція в Херсонській області попередила порушення у сфері держзакупівель майже на 41 млн грн. Тому фінінспектори звертаються до керівників підконтрольних підприємств, установ і організацій з проханням активно протидіяти корупційним проявам.

Телефон довіри Держфінінспекції в Херсоні 263628



На Херсонщине фининспекторы продолжают мониторинг государственных закупок

Фининспекторы проявляют и фиксируют немало нарушений при проверке государственных закупок. В частности, типичные из них:
- Несоблюдение требований к порядку обнародования / опубликования информации о закупке;
- Непрозрачные и нечёткие технические и квалификационные требования к документации конкурсных торгов;
- Допуск к оценке предложений конкурсных торгов участников, которые являются лицами, связанными с другими участниками процедуры закупки;
- Отсутствие необходимых документов, или же несоответствие установленным законодательством требованиям по их оформлению;
- Заключённый договор о закупке не соответствует условиям документации торгов;
- Отсутствие годового плана закупок.

Среди основных видов нарушений в сфере государственных закупок – торги без применения процедур, регламентированных Законом Украины «Об осуществлении государственных закупок» от 10 апреля 2014 года, с изменениями.

К тому же иногда необоснованно применяют процедуры закупки у одного участника / переговорной процедуры закупки.

В I-ом полугодии 2015 Госфининспекция в Херсонской области предупредила нарушений в сфере госзакупок почти на 41 млн грн. Поэтому фининспекторы обращаются к руководителям подконтрольных предприятий, учреждений и организаций с просьбой активно противодействовать коррупционным проявлениям.

Телефон доверия Госфининспекции в Херсоне 263628
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

ДОВІРЯЮТЬ І ЗВЕРТАЮТЬСЯ

Упродовж 2015 року розглянуто 37 поштових письмових звернень, написаних переважно з питань оплати праці. Небайдужі громадяни повідомляють й надалі про крадіжки, нестачі матеріальних цінностей та факти підроблення фінансової документації в ряді об’єктів бюджетної сфери.

Існує чимало нормативних документів, якими окреслено проведення ретельної роботи щодо забезпечення кваліфікованого, неупередженого, об’єктивного і своєчасного розгляду звернень громадян та посадових осіб. Зокрема, робота із зверненнями ведеться відповідно до Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

До речі, всі звернення уважно вивчаються з виявлення причин, що їх породжують, а також особливості питань, які потребують розв’язання передусім на місцевому рівні. Стан роботи із зверненнями фахівці розглядають на засіданнях колегії Інспекції. Отже, завжди з’ясовуються обставини, які змусили громадян звернутися саме до територіального органу Держфінінспекції.

Фінінспектори дають комплексну оцінку бюджетним відносинам, виявляє чималі резерви у формуванні і витрачанні державних ресурсів; встановлюють причини відхилень від законності проведених фінансово-господарських операцій. А заради цього триває взаємодія з правоохоронними і контролюючими органами.

Для забезпечення зворотного зв’язку з громадами працює «телефон довіри» Державної фінансової інспекції. Якщо відомі факти порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна, телефонуйте в робочі дні за номером: (0552) 26 36 28.

При цьому слід додати, що звернення, які не відносяться до повноважень органів контрольно-ревізійної служби, одразу ж пересилаються за належністю іншим контролюючим та правоохоронним органам.

Всього ж у 2015 році користувачі інтернету, читачі, радіослухачі і телеглядачі 260 разів дізнавалися про «телефон довіри» державних фінансових інспекторів. Зокрема, оголошення про такий телефонний номер Держфінінспекції 46 разів оповіщено по обласному та місцевим радіо, за інформаційної підтримки місцевих телеканалів (35), на шпальтах газет (34) і на веб-сайтах (145).
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Пряма лінія

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області проводить
06.03.2017 року з 10.00 до 11.00 «Пряму телефонну лінію» за телефоном 0552 263672.
На запитання буде відповідати заступник начальника управління - начальник відділу моніторингу та перевірок закупівель Щербенок Владислав Вікторович.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Протидія бюджетній корупції

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Державні аудитори приділяють чимало уваги антикорупційним заходам на різних рівнях
Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

Управління розміщує через засоби масової інформації публікації (повідомлення) антикорупційного змісту в рамках державної антикорупційної політики, водночас з оголошенням «телефону довіри» 0552 26 36 28, який понад 10 років функціонує в Управлінні. Загалом, упродовж 1-го кварталу 2017, діяльність Управління щодо зазначених питань висвітлено на сайтах РДА та ОДА.
Чимало уваги приділено питанням стосовно правильного і повного
фінансового характеру. За результатами проведеної роз'яснювальної роботи по Е-декларуванню всі державні службовці, які перебувають у трудових відносинах, вчасно подали електронні декларації за 2016 рік, розмістивши їх на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.
Всі працівники, під особистий підпис, попереджені про недопущення фактів нехтування вимогами антикорупційного законодавства, приміром, у разі виникнення обставин неправомірної вигоди.
З року в рік, на засіданнях колегії Південного офісу Держаудитслужби розглядаються питання про стан дотримання антикорупційного законодавства державними аудиторами.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Громадськість протидіятиме бюджетній корупції.

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Багатостороння протидія

Інформуйте про «захоплення» корупціонерів

Шановні громадяни! Звертайтеся на «телефон довіри» державних аудиторів у місті Херсоні 0552 263628


Головний стимул бюджетного корупціонера - можливість отримати чималий незаконний прибуток з використанням владних повноважень. Корупція – це не тільки безконтрольне і приховане особисте збагачення за рахунок суспільства і бюджету держави. Це використання агентом-посадовцем наданих йому можливостей і повноважень для досягнення непередбачених цілей, тобто, всупереч вимогам чинного законодавства.
Корупція – комплексне, багаторівневе суспільне явище. Антикорупційні заходи, у бюджетній сфері, неможливі без суспільної нетерпимості до корупціонерів, публічного моніторингу бюджетних відносин, громадського осуду горе-посадовців та інших осіб, які вчинили корупційні діяння та сприяли їм.
Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

"Гніздо" корупціонерів - державні закупівлі

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Державні аудитори інформують про антикорупційні заходи за півроку

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

Відповідно до плану роботи сектору запобігання та виявлення корупції Південного офісу Держаудитслужби на 2017 рік, упродовж двох кварталів, проведено 82 навчання (5 - на загальних заняттях та 77 - у структурних підрозділах Управління).

Працівники Управління до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень не притягувались.

Протягом січня – червня 2017 року звернення від підприємств, установ та організацій, фізичних осіб-підприємців, органів місцевого самоврядування і громадян щодо фактів корупції не надходили.

Номер антикорупційного «телефону довіри» Управління 0552 263628 неодноразово показано в рухомому рядку телепрограми «Таврійські новини» на телеканалі «Скіфія»,оголошено на обласному радіо, надруковано у газеті «Наддніпрянська правда», розміщено на місцевих інтернет- сайтах.

Тривають наступні заходи, спрямовані на запобігання та протидію проявам корупції шляхом проведення системних навчань та роз’яснювальної роботи.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Державні закупівлі в освітній сфері.

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

22.09.2017 року з 15.00 до 16.00 «Пряма телефонна лінія» за телефоном 0552 490520.
На запитання відповідатиме начальник відділу контролю у галузі освіти, науки, спорту та інформації Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області Нарченко Олена Віталіівна.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Особливий контроль- державним закупівлям

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Корупційні ризики - в полі зору державних аудиторів Херсонщини

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

Херсонські аудитори вдосконалюють фахові знання на основі Антикорупційної програми Державної аудиторської служби України та її міжрегіональних територіальних органів на 2017 рік.

Заплановані заходи спрямовані на дотримання аудиторами вимог діючого антикорупційного і бюджетного законодавства

Задля дотримання вимог антикорупційного законодавства, кожний аудитор, перед проведенням інспектування, ознайомлюється зі спецобмеженнями, встановленими законами України «Про запобігання корупції», «Про державну службу» та вимог Кримінального кодексу України.

Державні аудитори задіяні і в проведенні змістовних навчань, виробничих нарад. На загальних заняттях розглядають антикорупційні теми. Приміром, неодноразово обговорюють питання про упередження та недопущення конфлікту інтересів.

Узагальнюється інформація від громадян через телефон довіри 0552 26 36 28.
Електронна адреса державних аудиторів у місті Херсоні kherson@dkrs.gov.ua

Систематичний контроль за здійсненням повноважень фахівців фінконтролю зі сторони Південного офісу Держаудитслужби триває.

Шановні громадяни! Повідомляйте про деяких посадовців бюджетної сфери, котрі виконують службові обов’язки недобросовісно, з нехтуванням вимог чинного законодавства.

Нагадаємо: від початку 2017 року, за результатами аналізу процедур закупівель (без виходу на об’єкт контролю), через виявлені порушення, за рекомендаціями аудиторів відмінено торги та розірвано вже укладені договори на суму 129,9 млн грн.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Пряма лінія з питань держфінконтролю.

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

14.11.2017 року з 10.00 до 11.00 «Пряма телефонна лінія» за телефоном 0552 493077. На запитання відповідатиме начальник Управління - начальник відділу контролю в органах влади, оборони, правоохоронних органах та за місцевими бюджетами Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області Поліщук Олександр Кіндратович.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Де "гріють" руки бюджетні корупціонери?

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Два варіанти інформування державних аудиторів

Привласнення, розтрата або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем характеризуються умисним протиправним і безоплатним оберненням чужого майна на свою користь чи на користь іншої особи.

Привласнення означає відношення людей до певних речей, як до своїх. Злочином є протиправне і безоплатне вилучення (утримання, неповернення) особою чужого майна з наміром в подальшому обернути його на свою користь чи користь третіх осіб.

У результаті привласнення чужого майна особа починає незаконно володіти і користуватися вилученим майном, поліпшуючи безпосередньо за рахунок викраденого своє матеріальне становище.

З метою протидії проявам корупції, запобігання, виявлення та усунення фінансових і майнових порушень чинного бюджетного законодавства, громадяни можуть звернутися до державних аудиторів Херсонщини у місті Херсоні. Інформуйте по суті, з конкретним фактажем. Надсилайте Вашу інформацію на електронну адресу державних аудиторів у місті Херсоні kherson@dkrs.gov.ua

Телефон довіри 0552 263628 працює щодня, крім вихідних і святкових днів, з 9 до 18 (у п'ятницю - до 16.45).

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Пряма лінія: закупівлі.

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

10.01.2018 року з 10.00 до 11.00 «Пряма телефонна лінія» за телефоном 0552 263672. На запитання відповідатиме заступник начальника управління - начальник відділу моніторингу та перевірок закупівель Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області Щербенок Владислав Вікторович.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Про бюджетну корупцію інформують аудиторів.

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

На Херсонщині виявляють бюджетних корупціонерів різними способами

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

Громадяни продовжують інформувати про можливі порушення фінансово-бюджетної дисципліни і надслати інформацію або запитання щодо державного фінансового контролю на електронну адресу аудиторів.

Наказом Державної аудиторської служби України від 04.10.2016 № 101 затверджений Порядок функціонування телефону довіри у Держаудитслужбі та її міжрегіональних територіальних органах.

Тому державні аудитори нагадують мешканцям Херсона і області про можливість отримати інформацію щодо державного фінансового контролю за «телефоном довіри» 0552 263628 (у робочий час). До речі, у 309 матеріалах, розміщених торік через засоби інформації, оприлюднений номер «телефону довіри».

Кожної першої та третьої середи місяця, з 10.00 до 12.00 - «Пряма лінія» 0552 226485. На зв’язку - начальник Управління Південного офісу в Херсонській області Дмитро Валерійович Круковський.

26.03.2018, з 10.00 до 11.00 «Пряма лінія» 0552 491058. На запитання відповідатиме начальник відділу організаційної роботи Терещенко Вікторія Володимирівна.

27.03.2018, з 10.00 до 11.00 «Пряма лінія» 0552 263628. На запитання відповідатиме начальник юридичного відділу Кальницька Марія Іванівна.

Попередній запис на особистий прийом - 0552 226485.

Варто зазначити, що у 2017 році до Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області звернулось 97 громадян.

Законодавством регламентовано участь громадськості в антикорупційних заходах (стаття 21 Закону України «Про запобігання корупції»).

Шановні громадяни! Звертайтеся до державних аудиторів по суті, з конкретним фактажем, на електронну адресу kherson@dkrs.gov.ua
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Аудитори розшукують бюджетних корупціонерів

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Спільна взаємодія

БЮДЖЕТНІ ВІДНОСИНИ – БЕЗ КОРУПЦІОНЕРІВ


Шановні громадяни! Звертайтеся на «телефон довіри»
державних аудиторів у Херсоні 0552 263628.


До корупційних злочинів належать:
1. Активний та пасивний підкуп посадових осіб.
2. Спроба отримання прямо чи опосередковано чиновником або особою, яка здійснює публічні функції, будь-яких предметів грошової вартості, а також іншої користі, такої, як подарунок, послуга, обіцянка або перевага для себе або іншої особи.
3. Активна та пасивна «торгівля впливом».
4. Відмивання доходів, отриманих від корупції.
5. Використання рахунків для відмивання коштів, отриманих від корупційних злочинів.

Інформуйте, будь ласка, по суті, з конкретним фактажем.

«Телефон довіри» 0552 263628 працює щодня, крім вихідних і святкових днів, з 9 до 18 (у п'ятницю - до 16.45).
Сторінка Управління на Фейсбук:
https://www.facebook.com/pg/khersondasu ... e_internal

Електронна пошта - kherson@dkrs.gov.ua

Отримана інформація буде використана як додаткове джерело для прийняття рішень.

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Антикорупційна робота навколо бюджетних питань Херсонщини

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Дані про бюджетних корупціонерів - аудиторам
Державні аудитори щомісяця організовують «прямі телефонні лінії» для забезпечення зворотного зв'язку з громадськістю і небайдужими громадянами Херсонщини, заради регулярного підтвердження прозорої діяльності Південного офісу Держаудитслужби.

Кожні I і III середу місяця з 10.00 до 12.00, на зв'язку - начальник Управління Дмитро Валерійович Круковський за номером телефону (0552) 22-64-85.
Зображення

Електронна адреса державних аудиторів в Херсоні - kherson@dkrs.gov.ua

«Телефон довіри» 0552 263628 працює щодня, крім вихідних і святкових днів, з 9 до 18 (у п'ятницю - до 16.45).

Крім того, нагадуємо електронну пошту Офісу doviraaudit@gmail.com з метою інформування керівництва Південного офісу Держаудитслужби про конкретні і можливі порушення фінансової дисципліни на підконтрольних об'єктах бюджетної сфери.

Інформуйте, по суті, з конкретними фактами про відомі вам схеми з привласнення коштів; про незаконне нарахування премій та інших виплат до заробітної плати; розкрадання горе-чиновниками бюджетних коштів і майна; про присвоєння кимось товарно-матеріальних цінностей.

Довідково:
Упродовж І-го півріччя 2018 до Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області звернулися 90 громадян із 41 зверненням, колективних звернень -2. Поштою надійшли 24 звернення, від громадян на особистому прийомі - 4, через органи влади - 13.

У зверненнях - питання соціальної політики та соціального захисту населення, трудового законодавства та оплати праці, діяльності місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування; діяльності підприємств і установ, а також з інших питань.

Зокрема, надано відповіді на 33 звернення, решта - на розгляді. На 15 звернень дано обґрунтовані роз'яснення, 3 звернення направлено за належністю, відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян», з інформуванням автора, 15 звернень розглянуто позитивно.

Сторінка Управління на Фейсбук https://www.facebook.com/pg/khersondasu

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Антикорупційний державний фінконтроль

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

19.10.2018, 15.00 - 16.00 «Пряма телефонна лінія» 0552 490520. На запитання відповідатиме начальник відділу контролю у галузі освіти, науки, спорту та інформації Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області Нарченко Олена Віталіівна.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Телефонний та електронний зв’язок з аудиторами

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

18.12.2018, 10.00 - 11.00 На запитання відповідає завідувач сектору роботи з персоналом Чікалова Вікторія Олексіївна. Телефонуйте - 0552 490424.

Крім того, громадяни Херсонщини можуть інформувати про можливі порушення фінансово-бюджетної дисципліни на об’єктах бюджетної сфери за телефоном (0552) 26 36 28 або надсилати інформацію на електронну адресу kherson@dkrs.gov.ua

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Антикоруційна робота в бюджетній сфері

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

КАЗНОКРАДАМ ХЕРСОНЩИНИ - АНТИКОРУПЦІЙНІ ЗАХОДИ


Телефон довіри державних аудиторів у Херсоні – 0552 26 36 28

Триває аудиторське інспектування щодо цільового використання коштів. Приміром, на підконтрольних об’єктах освітньої сфери, медицини, при закупівлі обладнання, ліків, на капітальні ремонти, реконструкцію окремих споруд, у будівництві тощо. На контролі - схеми розкрадання і відмивання державних коштів, зокрема, при закупівлі товарів, виконанні робіт і послуг, пільговому кредитуванні.

Низка злочинів, пов’язаних із посяганням на чималі бюджетні суми, є службовими. Деякі горе-чиновники не уявляють своїх дій поза корупційними схемами з бюджетними грошима. Як відомо, потенційні казнокради не полишають думок про привласнення державних коштів. Вони намагаються прикритися, наприклад, фіктивними документами, незаконно заволодіти часткою майна, конвертувати в готівку чималі бюджетні суми.
На часі - упередити привласнення матеріальних цінностей у бюджетній сфері, зловживанням з державним і комунальним ресурсом.
Фахівці, в межах наданих повноважень, протидіють розкраданню коштів від загальнодержавного до сільського бюджету.
Шановні громадяни! Звертайтеся по суті, з конкретним фактажем, на електронну адресу державних аудиторів у місті Херсоні kherson@dkrs.gov.ua Повідомляйте про деяких горе-посадовців, котрі виконують службові обов’язки недобросовісно, з нехтуванням вимог діючого законодавства.

Пресслужба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Про антикорупційні державні закупівлі

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

12.11.2019, 15.00-16.00, на запитання відповідає заступник начальника Управління - начальник відділу контролю у сфері закупівель Щербенок Владислав Вікторович, за номером 0552 263672.
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Книга жалоб”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей