Фінанси і передплата

Тут користувачі можуть дізнатися про будь-які події, які відбудуться в місті Херсоні та області, або розмістити інформацію про свої власні події. Розділ є важливим інструментом для спілкування між людьми та організаціями, які хочуть поділитися інформацією про свої заходи зі спільнотою
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Фінанси і передплата

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Шановний Керівник!

З року в рік практично на кожному перевіреному об’єкті виявляються суттєві порушення фінансово-бюджетної дисципліни та недоліки у здійсненні фінансово-господарської діяльності. При цьому обсяги як помилок, що не мають суттєвого впливу на діяльність перевірених об’єктів, так і прямих порушень законодавства, наслідками яких є значні збитки держави, мають постійну тенденцію до зростання.
Однією з причин такої ситуації є неприділення належної уваги питанням підвищення кваліфікації працівників бухгалтерських та фінансових служб підприємств, установ і організацій, та як наслідок – прогалини у їх знаннях з питань бухгалтерського обліку.
З огляду на вказане, інформуємо Вас, що державною контрольно-ревізійною службою вже понад 11 років видається журнал "Фінансовий контроль", в якому для широкого кола читачів висвітлюються актуальні і цікаві теми.
Журнал "Фінансовий контроль" покликаний допомагати розвитку професійності та компетентності ревізорів, працівників бухгалтерських і фінансових служб, розвитку їх професійних знань та практичних навичок, що безумовно сприятиме мінімізації бухгалтерських помилок, правильному веденню бухгалтерського обліку та фінансової звітності, прийняттю законних та ефективних управлінських рішень, та, як наслідок, забезпеченню результативної діяльності підприємств та установ.
Головною метою видавництва журналу є надання об’єктивної та різносторонньої інформації як ревізорам, так і бухгалтерам та керівниками підприємств, установ і організацій.
Важливою складовою видання є відкритість для спілкування зі своїми читачами. Задавайте свої запитання і Ви завжди офіційно (в тому числі і на сторінках журналу) отримаєте на них відповіді.
Крім цього, на сторінках журналу ви можете розмістити свою рекламу.
Журнал виходить з другого півріччя кожний місяць. Обсяг – 64 сторінки. Видається українською мовою.
Підписка журналу здійснюється в будь-якому поштовому відділені за наступними індексами:
- для співробітників ДКРС України (пільгова) – 89107;
- для інших передплатників – 89106;
- передплата на друге півріччя 2011 року– 08934.
З повагою,
Редакція Журналу "Фінансовий контроль"
тел.: 044 417-05-52, моб. 067 409 64 30
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Повідомлення Прес-служба КРУ »

ФК на півріччя (щомісяця - по номеру) - 124,56 грн, индекс 08934. На пошті працівникам КРУ (індекс 89107) можна оформити передплату видання (за пред'явленням посвідчення) - 94,56 грн.
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Анонси”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей