У Херсоні оглянули стан сховищ та укриттів

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Хелла
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 4383
З нами з: 16 листопада 2010, 16:21
Звідки: Херсон

У Херсоні оглянули стан сховищ та укриттів

Повідомлення Хелла »

Наявність вентиляції, освітлення, запасу води, медикаментів та речей першої необхідності. А що з переліченого є в найближчому до вашого будинку найпростішому укритті? У Херсоні оглянули стан захисних споруд цивільного захисту.

За словами фахівця, за стан будь-якого виду захисної споруди цивільного захисту несуть відповідальність власники цих приміщень. І якщо за сховища відповідають керівники установ, на яких вони розташовані, то за облаштування найпростіших укриттів – обслуговуючі компанії чи голови ОСББ.

Ось так наразі виглядає підвальне приміщення багатоповерхівки по вулиці Лугова, 24. Секретар ОСББ «Надія» Тетяна Вахненко не приховує, наводити лад в укритті почали лише півроку тому. Для цього навіть заклали у квартплату додаткові кошти.

На відміну від ОСББ «Надія» - сховище у будівлі видавництва «Наддніпрянська правда» вже давно не можна використовувати за призначенням. Усе через затоплення приміщення ґрунтовими водами.

І такі випадки, на жаль, не поодинокі, – зазначає головний спеціаліст Олег Головатий. Адже з усієї кількості захисних споруд цивільного захисту тільки 17 перебувають у комунальній власності Херсонської громади

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей