Щодо відшкодування

Обговорення фінансової сфери Херсонської області. Останні фінансові новини, зміни в законодавстві, які стосуються фінансової діяльності, аналіз ринку, фінансові рекомендації та поради. Користувачі форуму можуть ділитися своїм досвідом управління фінансами, обговорювати інвестиційні можливості та фінансові стратегії
Відповісти
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Щодо відшкодування

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Зусиллями Держфінінспекціії в Херсонській області у І кварталі 2013 року відшкодовано втрат на 31,3 млн грн

З початку 2013 року працівники Держфінінспекції в Херсонській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 31,3 млн грн. До Державного бюджету за результатами контрольних заходів, надійшло 221,63 тис. грн.

Приміром, Каховською об’єднаною держфінінспекцією забезпечено відшкодування та усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 443,53 тис. грн. Вжитими заходами усунуто порушень по заробітній платі по чотирьом підконтрольним об’єктам на загальну суму 132,14 тис. грн. шляхом утримання зайво виплачених коштів та внесенням готівки на реєстраційні рахунки установ.

Генічеською міжрайонною держафінінспекцією відшкодовано 400,26 тис. грн. Зокрема, встановлено недоотримання доходів від оренди на загальну суму 260,4 тис. грн. Зокрема, КП Генічеська ЖЕК-1 недоотримано 78,42 тис. грн за надання в оренду нежитлових приміщень. Крім того, до міського бюджету м. Генічеськ не надійшло орендної плати на суму 181,98 тис.грн. Під час інспектування орендарями перераховано кошти Підприємству на суму 49,1 тис. грн.

У Стрілківській сільраді фінінспекторами виявлено резерви для надходження коштів до державного і сільського бюджетів на суму понад 330 тис. грн. Так, двома покупцями земельних ділянок передбачені умовами укладених договорів платежі своєчасно не сплачено.


Прес-служба Держфінінспекції в Херсонській області
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Результати роботи фінінспекторів за 5 місяців 2013 року

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

На Херсонщині протягом 5-ти місяців відшкодовано втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму близько 34,2 млн грн

Держфінінспекція в Херсонській області з початку року забезпечила відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 34,2 млн грн, з них до бюджетів усіх рівнів та в дохід установ надійшло 0,98 млн грн, а незаконних витрат відшкодовано на суму 16,52 млн грн. Рівень відшкодування, порівняно з аналогічним періодом минулого року, зріс на 63 відсотки.

За результатами контрольних заходів прийнято 171 управлінське рішення. Загалом у 75 випадках зупинено операцій з бюджетними коштами та призупинено бюджетних асигнувань. Зменшено бюджетних призначень розпорядникам бюджетних коштів на суму 7,55 млн грн. До адміністративної відповідальності притягнуто 214 осіб.

Проінформовано Державну службу фінансового моніторингу про запобігання і протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом на суму 9,95 млн грн.

До суду пред’явлено 15 судових позовів щодо відшкодування винними особами фінансових і матеріальних втрат на загальну суму 2,4 млн грн. Розпочато 50 досудових розслідувань за матеріалами проведених контрольних заходів.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Прес-служба Держфінінспекції в Херсонській області

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

У січні – червні 2013 року фінінспектори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 37 млн грн

Протягом звітного періоду Держфінінспекція в Херсонській області провела 110 контрольних заходів та встановила фінансові порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, загалом на 45,56 млн грн.

Фахівці Держфінінспекції в Херсонській області забезпечили відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму 37,61 млн грн, у т.ч. за порушеннями, що виявлені у попередніх роках, на суму 8,33 млн грн. Зокрема, у бюджетних установах та організаціях відшкодовано і поновлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 24,2 млн грн.

До установ та організацій, на яких під час ревізій виявлено порушення бюджетного законодавства, застосовано 122 фінансові санкції. За вчинені фінансові порушення 240 посадовців притягнуто до адміністративної відповідальності, 90 – до матеріальної та дисциплінарної, 13 осіб звільнено із займаних посад.

За 6 місяців 2013 року до правоохоронних органів передано 57 ревізійних матеріалів. Розпочато 63 досудових розслідування за матеріалами проведених контрольних заходів. До суду пред'явлено 18 позовів для відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму понад 5,75 млн грн.

Крім того, з метою запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу надано інформації про виявлені фінансові операції на загальну суму понад 9,95 млн грн.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Результати

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

У січні – липні 2013 року Держфінінспекція в Херсонській області забезпечила відшкодування втрат на 40,7 млн грн.


Фахівці Держфінінспекції в Херсонській області впродовж січня – липня 2013 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 40,7 млн грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, організацій та підприємств додатково надійшло майже 2,5 млн грн. Відшкодовано незаконних, нецільових витрат та недостач бюджетних ресурсів на загальну суму 38,3 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 201 управлінське рішення.

За матеріалами ревізій і перевірок правоохоронні органи розпочали 72 досудових розслідування.

До підприємств, установ, організацій, під час ревізії яких виявлено порушення, застосовано 139 фінансових санкцій у вигляді призупинення бюджетних асигнувань, зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних призначень.

До суду пред'явлено 18 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму 5,7 млн грн.

За вчинені фінансові порушення 302 посадовця притягнуто до адміністративної відповідальності, 16 – звільнено із займаних посад.

Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Держфінінспекція в Херсонській області у січні – серпні 2013 року забезпечила відшкодування втрат на 44,7 млн грн

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Держфінінспекція в Херсонській області у січні – серпні 2013 року забезпечила відшкодування втрат на 44,7 млн грн

Упродовж січня – серпня 2013 року фахівці Держфінінспекції в Херсонській області забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 44,7 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 241 управлінське рішення.

У 153 випадках до установ, де під час ревізії виявлено порушення, застосовано фінансові санкції. Зокрема, 37 розпорядникам бюджетних коштів зменшено асигнувань на загальну суму 8,2 млн грн.

До суду пред'явлено 20 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів держави. За матеріалами ревізій та перевірок правоохоронні органи розпочали 77 досудових розслідувань.

За допущені порушення 322 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 131 – до дисциплінарної та матеріальної, 17 осіб звільнено із займаних посад.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Щодо відшкодування

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

За дев’ять місяців 2013 року Держфінінспекція в Херсонській області забезпечила відшкодування втрат на 46,2 млн грн


Фахівці Держфінінспекції в Херсонській області упродовж січня – вересня 2013 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 46,2 млн грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, підприємств, установ та організацій додатково надійшло 3,5 млн грн. Відшкодовано незаконні, нецільові витрати та недостачі ресурсів на суму 42,7 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств та установ прийняли 262 управлінське рішення.

До суду пред’явлено 24 позови щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів. Пред'явлення ще 40 таких позовів ініційовано перед органами прокуратури та установами.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 84 досудових розслідування.

З початку року направлено до Державної служби фінансового моніторингу інформації про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на загальну суму 13,6 млн грн.

За допущені порушення 355 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 165 – до дисциплінарної та матеріальної, 18 осіб звільнено із займаних посад.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Результати

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

За 10 місяців 2013 року Держфінінспекція в Херсонській області
забезпечила відшкодування втрат на 49,2 млн грн


Упродовж січня – жовтня 2013 року фахівці Держфінінспекції в Херсонській області забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 49,2 млн грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, організацій та підприємств додатково надійшло 3,6 млн грн. Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на суму 45,6 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 283 управлінські рішення.

У 184 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень.

До суду пред’явлено 24 позови щодо відшкодування винними особами втрат матеріальних і фінансових ресурсів. Пред’явлення ще 42 таких позовів ініційовано перед органами прокуратури, керівниками установ та організацій.

За матеріалами ревізій та перевірок правоохоронні органи розпочали
92 досудових розслідування. Ще 26 досудових розслідувань розпочато за результатами участі фінінспекторів як залучених спеціалістів у перевірках, що їх проводили правоохоронні структури.

За допущені порушення 372 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 186 – до дисциплінарної та матеріальної, 20 осіб звільнено із займаних посад.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Прозорий фінконтроль

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Держфінінспекція в Херсонській області за 11 місяців 2013 року
забезпечила відшкодування втрат на 54,9 млн грн



Протягом січня – листопада 2013 року фахівці Держфінінспекції в Херсонській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 54,9 млн грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, організацій та підприємств додатково надійшло 4,8 млн грн. Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат і недостач на суму понад 50 млн грн.

За матеріалами ревізій та перевірок правоохоронні органи розпочали 99 досудових розслідувань.

До установ та підприємств, посадові особи яких порушили бюджетне законодавство, застосовано 191 фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань і зменшення бюджетних призначень.

До суду пред'явлено 28 позовів щодо відшкодування втрат ресурсів на загальну суму понад 9,8 млн грн. 42 позови ініційовано перед органами прокуратури та установами.

За допущені фінансові порушення 405 посадових осіб підприємств, установ та організацій притягнуто до адміністративної, 196 – до дисциплінарної та матеріальної відповідальності.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Результати за рік

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Держфінінспекція в Херсонській області
забезпечила відшкодування втрат на 55,88 млн грн у 2013 році


У 2013 році фахівці Держфінінспекції в Херсонській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 55,88 млн грн.
За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, установ, організацій та підприємств прийняли 316 управлінських рішень.
Правоохоронні органи розпочали 101 досудове розслідування за матеріалами ревізій.
До підприємств, установ і організацій, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано 198 фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій із бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень.
До суду пред'явлено 31 позов щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 10,7 млн грн.
За допущені порушення 421 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності, 200 – до дисциплінарної та матеріальної, 22 осіб звільнено із займаних посад.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Новини інших територіальних держфінінспекцій

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

На Чернігівщині Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зайво витратив на оплату праці понад 300 тис. грн

Фахівці Держфінінспекції в Чернігівській області під час ревізії у лікувально-профілактичному закладі «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Чернігівської обласної ради виявили порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму понад 930 тис. грн.

Зокрема, у закладі охорони здоров'я безпідставно виплатили працівникам зарплату та переказали єдиний внесок на обов’язкове соціальне страхування, що призвело до зайвого витрачання 336 тис. грн.

Окрім того, у центрі виявлено зайву сплату за ремонтно-будівельні роботи, обсяги та вартість яких було завищено, понаднормове списання пального і медикаментів. Через це втрачено майже 105 тис. грн.

Також у медичному закладі з порушенням використали майже 500 тис. грн субвенції, наданої з державного бюджету.

За недотримання законодавства на посадових осіб центру складено 11 протоколів про адміністративне правопорушення.

Про результати ревізії поінформовано Прокуратуру Чернігівської області, Управління охорони здоров'я Чернігівської облдержадміністрації. Матеріали ревізії передано до Управління захисту економіки в Чернігівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.
Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Про діяльність херсонських аудиторів.

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Державні аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат майже на 8 млн грн від початку 2017 року

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

Протягом січня – травня 2017 року фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області забезпечили усунення порушень, що призвели втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 7,96 млн грн.
Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій за результатами контрольних заходів прийняли 57 управлінських рішень.
За матеріалами ревізій правоохоронні органи розпочали 13 досудових розслідувань.
У 18 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано фінансові санкції, зокрема, зупинення і призупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних асигнувань.

За недотримання законодавства 59 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 30 – до матеріальної та дисциплінарної, 19 осіб звільнено з посад.
Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 9,1 млн грн.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Агрофінконтроль адресної підтримки товаровиробників

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Херсонські аудитори наголошують на недостатній адресній підтримці дрібних агровиробників

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

Як відомо, сільське господарство відноситься до провідних галузей економіки Херсонщини і впливає на рівень життя населення, на стабільну роботу інших підприємств, які споживають агропродукцію, формує експортний потенціал регіону. Серед нагальних проблем розвитку агровиробництва - недостатня державна підтримка, передусім дрібних товаровиробників.

Через недосконалий підхід до надання адресної підтримки маємо недофінансування аграріїв. Не вперше державні аудитори наголошують на перегляді форм і методів державної підтримки агропромислового комплексу.

Прикрий факт, що не всі сільгоспвиробники у 2015-2016 роках скористалися механізмом державної підтримки шляхом часткової компенсації відсоткової ставки за залученими кредитами.

На Херсонщині залишилися невикористаними кошти фінансової підтримки на загальну суму 1,64 млн грн, які наприкінці 2015 та 2016 років, були повернуті державному бюджету як невикористані залишки.

Всього ж з 2907 сільгоспвиробників, зареєстрованих на території області у 2015 році підтримку отримали 53 господарства, а у 2016 році – лише 45 господарств. При цьому обсяги бюджетної підтримки у 2016 році скоротилися загалом на понад 3,48 млн грн.

Крім того, вагомий недолік підримки агросектору - відсутність механізму стимулювання заходів для дрібних сільгосппідприємств, які найбільше відчувають дефіцит фінансування.

Конкурсна комісія з питань надання державної підтримки на часткову компенсацію відсоткової ставки за залученими кредитами надала перевагу позичальникам з чистим доходом від реалізації до 10 млн грн. нарік. У другу чергу – тим позичальникам, які займаються вирощуванням і розведенням великої рогатої худоби молочних порід та іншої великої рогатої худоби.

Однак, чимало дрібних сільгоспвиробників, на жаль, не бажали отримати дотацію у зв’язку із високими банківськими ставками. Інша проблема - неможливість надання позичальником заставного майна при кредитуванні. Ось чому банки часто відмовляли в кредитуванні ряду господарств області. В основному об’єктами застави дрібних сільгоспвиробників можуть бути майбутні врожаї та приплід худоби. Укладаючи договір застави з агаріями, банківська установа враховує наявні ризики щодо вірогідного знищення або випадкового пошкодження предмета застави.

Аудитори констатують, що підтримка аграріїв - неодмінна умова для розвитку агросектору і забезпечення продовольчої безпеки держави.
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Про відшкодування в антикорупційному форматі

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Аудитори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на суму майже 2,5 млн грн з початку 2020 року


Упродовж січня 2020 року за результатами проведених заходів державного фінансового контролю фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області виявили втрат матеріальних і фінансових ресурсів на загальну суму 3,4 млн грн.

Завдяки діям херсонських аудиторів забезпечено відшкодування втрат на суму майже 2,5 млн грн.

Окрім того, проведено моніторинг 14 процедур закупівель, за результатами яких попереджено порушень законодавства у сфері закупівель на суму 8,7 млн грн, зокрема шляхом відміни торгів за 4 процедурами на суму 6,7 млн грн, шляхом розірвання договору на суму 2,0 млн грн.

За вчинені фінансові порушення 14 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

До установ, у яких виявлено порушення, застосовано 5 заходів впливу, передбачених вимогами Бюджетного кодексу України: у 2 випадках зупинено операції з бюджетними коштами, у 3 випадках попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушень на суму понад 2,1 млн грн.


За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прийняли 5 управлінських рішень.

До суду пред’явлено 2 позови щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 634,8 тис. грн.

На розгляд правоохоронним органам передано 3 матеріали заходів державного фінансового контролю.

Пресслужба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Про відшкодування і антикорупційні дії

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Результативний фінконтроль у бюджетній сфері Херсонщини


У І-ому кварталі 2020 року фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області виявили фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 12,4 млн грн.

Завдяки діям херсонських аудиторів забезпечено відшкодування втрат на суму 5,4 млн грн.
До установ, у яких виявлено порушення, застосовано 9 заходів впливу, передбачених вимогами Бюджетного кодексу України. Зокрема, зупинено операції з бюджетними коштами (3), попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства (6) з вимогою усунути порушення загалом на суму понад 5,6 млн грн.

Зображення

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прийняли 28 управлінських рішень та врахували 7 пропозицій за підсумками державних фінансових аудитів.

За результатами моніторингу 53 закупівель попереджено витрачання коштів за процедурами закупівель, проведеними з порушеннями законодавства у сфері закупівель на загальну суму 276,2 млн грн, зокрема шляхом відміни торгів очікуваною вартістю 258 млн грн та розірвання договорів на суму 18,2 млн грн.

На розгляд правоохоронним органам передано 11 матеріалів заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато 2 досудових розслідування.


Зокрема, за вчинені фінансові порушення 28 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 15 – до дисциплінарної та матеріальної відповідальності, одну посадову особу звільнено.


У січні-березні 2020 року про стягнення коштів пред'явлено 3 позови на суму 953,2 тис грн.

Загалом, під час юридичного супроводу, фахівці Управління представили інтереси Південного офісу по 7 справам у судових засіданнях. На виконанні у Державній виконавчій службі України перебувають рішення на суму 865,6 тис. грн, пред’явлені херсонськими аудиторами протягом останніх років.

Таким чином, дії фахівців спрямовано на дотриманні вимог чинного законодавства, упередженні корупційних проявів на об’єктах бюджетної сфери.

Пресслужба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
ПСУ ПО ДАСУ в області
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 843
З нами з: 03 листопада 2016, 14:34

Про відшкодування у січні 2022 року

Повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області »

Аудитори Херсонщини підсумували результати роботи за січень 2022 року


Фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області протягом січня 2022 року, за результатами проведених ревізій забезпечили усунення втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 0,6 млн грн.

За вчинені фінансові порушення та завдані збитки до відповідальності притягнуто 8 посадовців, з них до адміністративної відповідальності – 6 посадових осіб, до дисциплінарної – 1, матеріальної – 1. Ще 1 особу звільнено із посади.

На розгляд правоохоронним органам передано матеріали 5 ревізій та 1 аудиту. За результатами розгляду матеріалів ревізій правоохоронними органами розпочато 2 досудові розслідування. Вручено 1 повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Досягнуто економічного ефекту на загальну суму понад 16 млн грн.


Пресслужба Управління Південного офісу
Держаудитслужби в Херсонській області
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Фінанси”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей