ТЕРМІНОВО! ДО УВАГИ НОТАРІУСІВ!

Оглядова інформація про найважливіші події, які відбуваються в Україні. Новини про політику, економіку, культуру, науку, технології, а також про суспільні проблеми та події, які відбуваються в різних регіонах України. Цей розділ дозволяє бути в курсі останніх подій в Україні та допомагає зрозуміти, як вони можуть вплинути на різні сфери життя країни та її мешканців
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

ТЕРМІНОВО! ДО УВАГИ НОТАРІУСІВ!

Повідомлення Волонтери Херсону »

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України Мінюст повідомляє приватних нотаріусів, державних нотаріусів державних нотаріальних контор та державних нотаріальних архівів, що при появі відповідної загрози на території нотаріального округу доцільно вжити заходів щодо демонтажу інформаційних вивісок, які ідентифікують робоче місце (контору) приватного нотаріуса, державну нотаріальну контору, державний нотаріальний архів (з урахуванням наявних можливостей та якщо це не загрожує життю і здоров’ю).

Також звертаєтьсся увага, що в умовах воєнного стану необхідно заздалегідь потурбуватися про чинність свого сертифікату кваліфікованого електронного підпису, не відкладаючи на останні дні питання його поновлення. Тож якщо до закінчення строку його дії залишилося менше півроку рекомендуємо вже зараз продовжити дію сертифікату. При цьому нагадуємо, що ДП «ДІЯ» та КНЕДП ІДД ДПС (Державна податкова служба) забезпечують можливість онлайн-оновлення відповідного сертифіката.

Детальніше за посиланнями – https://ca.diia.gov.ua/make-certificates та https://acskidd.gov.ua/manage-certificates.

Джерело інформації: Херсонська міська рада https://miskrada.kherson.ua/news/termin ... otariusiv/
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Україна”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість