Інформація щодо роботи херсонських лікарень станом на 28 лютого

Теми, що пов'язані зі здоров'ям, медициною, фізичною та психічною формою. Профілактика захворювань, лікування різних хвороб, правильне харчування та фітнес. Також новітні медичні технології, методи діагностики та лікування, власний досвід з лікування хвороб та поради від інших користувачів
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1588
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Інформація щодо роботи херсонських лікарень станом на 28 лютого

Повідомлення Волонтери Херсону »

КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша”: працює у штатному режимі, надаючи медичну допомогу за усіма профілями. За добу до лікарні надійшло 10 пацієнтів, переважно з підозрою на СОVID-19 та серцево-судинні захворювання.

Поліклініки лікарні працюють у штатному режимі – приймають чергові лікарі первинної медичної ланки. Медична допомога надається у повному обсязі, зокрема проводиться протиковідна вакцинальна кампанія.

Поліклініка №2 міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних: працює у штатному режимі. За добу до лікарні ушпиталено 9 осіб, з них – 8 через загострення хронічних захворювань. За час воєнних дій у лікарні народилося 12 малюків, 8 дівчаток та 4 хлопчика. За останню добу народилося двоє діток.

Міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського: працює у штатному режимі, надаючи медичну допомогу за усіма профілями. За добу до лікарні надійшло четверо пацієнтів з травмами.

У пологовому відділені народилася одна дівчинка.

Поліклініка лікарні працює. Чергові лікарі первинної медичної ланки надають допомогу. За необхідності проводиться огляд вузькоспеціалізованих лікарів. Профогляди тимчасово не проводять.

Джерело: Херсонська міська рада https://miskrada.kherson.ua/news/inform ... 8-liutoho/
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Здоров'я та медицина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей