Розклад пізнавальних онлайн-занять для дітей на 11 березня

Інформація про останні події та новини в галузі освіти в Херсоні та на Херсонщині. Новини про зміни у законодавстві щодо освіти, реформи в освітній системі, досягнення учнів та вчителів, відкриття нових шкіл та університетів та інші події, пов'язані з освітньою галуззю
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Розклад пізнавальних онлайн-занять для дітей на 11 березня

Повідомлення Волонтери Херсону »

Освітяни України продовжують серію пізнавальних онлайн-занять для школярів. Розклад пізнавальних онлайн-занять на 11 березня:💙Лінк на зум, тут можна взяти участь в обговоренні: https://us02web.zoom.us/j/85280458878

Лінк на ютюб лише для перегляду: youtu.be/LA6l1v40vBw

1. 📗 Потреба – найбільша зброя📅 Час: 11 березня, 11:00🏫

Для кого: 10–14 роківВестиме: Тетяна Щербак, директорка бізнес-школи MiniBoss KyivЗаняття про ЕКОНОМІКУ. Розглянемо піраміду Маслоу й різні рівні потреб людини. Подискутуємо, чому ПОТРЕБА може бути зброєю.

2. 📗 Гра у радість📅Час: 11 березня, 14:00🏫

Для кого: 5–6 класи. Вестиме: Вікторія Примаченко, вчителька української мовиЗа мотивами книжки Е. Портер “Полліана”.У народі кажуть: “Життя прожити – не поле перейти”. Доля дарує людині щасливі миті, але й посилає випробування.

3. 📗 Як заощадити на мрію?📅Час: 11 березня, 15:00🏫

Для кого: 12–17 років. Вестиме: Людмила Тимків, тренерка бізнес-школи “MBA для дітей”Чи потрібні людям кошти? Як планувати бюджет, щоби могти заощаджувати? Які є способи планування бюджету? Де зберігати свої заощадження? Дізнайся, як втілити свою мрію в реальність!

4. 📗 Таємна робота нашого мозку (продовження)📅Час: 11 березня, 16:00🏫

Для кого: 7–11 класи. Вестиме: Тетяна Волочаєва, вчителька біології Liberty SchoolПоговоримо про те, чим мозок людини відрізняється від мозку інших тварин. Чому нервові клітини не можуть відновлюватись, на відміну від інших. Чому гідра та медузи майже безсмертні. Долучайтеся, буде пізнавально! Людина може з гідністю витримати всі неприємності, якщо йде по життю з усмішкою. Під час зустрічі пригадаємо такі приклади з літературних творів. Пограємо в чудову “Гру в радість”, проведемо літературну вікторину, спробуємо вигадати власну гру. Буде весело!

5. 📗 Цікаві головоломки. Числові ребуси📅Час: 11 березня, 17:00🏫Для кого: 5–10 класиВестимуть: Андрій Ведмідь і Олександр Макаренко, учні 9 класу науково-дослідницької школи “Базис”Тема заняття – числові ребуси. Ви дізнаєтеся, як підходити до розв’язування таких задач. Незалежно від того, чи ви колись чули про числові ребуси й чи добре розбираєтесь у логічних задачах, вам буде цікаво!

Переможемо!

Джерело: Херсонська міська рада https://miskrada.kherson.ua/news/rozkla ... -bereznia/
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Освіта”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей