Ігор Колихаєв: Ці важкі дні повинні нас, нарешті, навчити дякувати тим, хто цього заслуговує

Основна гілка Херсонського форуму. Обговорення проблем та перспектив розвитку міста Херсон. У розмовах можуть брати участь користувачі сайту, які мають можливість обговорювати важливі питання, ділитися думками та ідеями щодо поліпшення якості життя у місті
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Ігор Колихаєв: Ці важкі дні повинні нас, нарешті, навчити дякувати тим, хто цього заслуговує

Повідомлення Волонтери Херсону »

Доброго ранку та доброго нам дня, моє Місто-герой! 🇺🇦

Сьогодні буде багато дякую. Ці важкі дні повинні нас, нарешті, навчити дякувати тим, хто цього заслуговує.

Від імені всіх городян я дякую за самовідданість та неймовірний патріотизм працівникам Херсонгазу. Їм було дуже страшно, але вони чули наші прохання та їхали відновлювати Антонівку, Степанівку та інші населені пункти – куди МОЖНА дістатися, і куди нас пропускали. І вони продовжують свою роботу.

Дякуємо співробітникам Обленерго, які у нелюдських умовах намагаються повертати світло там, де його нещадно знищують. Ви справжні герої, я це знаю.

Дякуємо нашим Міськсвіту, Водоканалу, Теплоенерго, співробітникам ЖКГ, підрядникам, що прибирають місто, групі компаній ХАКС, нашим медикам… усім, хто нас не покинув, і навіть під загрозою життю продовжує виконувати свою роботу.

Спасибі власникам та співробітникам заводів та підприємств, які продовжують постачати місто хлібом, молоком, готовою їжею – усім, що ми можемо роздати людям тут і зараз. Ви безприкладної сміливості та величезної душі люди!

Дякуємо волонтерам, помічникам та Друзям міста за вашу мужність, віру в Перемогу, любов до рідного міста!

І, нарешті, дякую всім, хто втік і зрадив нас. Ми вас ніколи не забудемо. І навряд чи пробачимо. І нехай нам вистачить людської пам’яті, щоб, повернувшись до мирного життя, не допускати вас та близько до нормальних людей. Ви дали нам гарний урок, і ми його засвоїмо.

З сьогоднішнього дня я негайно відправлятиму в бан за підбурювання, звинувачення та вічні невдоволення. Хто може і готовий зробити більше, ніж я, ласкаво прошу на моє місце.

І так, організація зеленого коридору, на жаль, не в моїй владі. Інакше він би в нас уже був. Все, що залежить від мене, я роблю.

Нагадую деяким нерозумним: у нас ВІЙНА! І якщо у місті не стріляють і не підривають пологові будинки, то це не означає, що можна собі дозволити бути свинею та продовжувати вимагати собі комфортного життя. Його поки що не буде ні в кого. Поки ми не переможемо. Зберіться і налаштуйтеся: від нас залежить багато чого. Від кожного із нас. У кожного на своєму місці є чим зайнятися. Знайдіть можливість стати корисними навколишнім людям та місту. Зараз ВСІМ важко!

Я хочу, щоб ми вижили.

Я знаю, що ми виживемо і станемо ще кращими, ніж були. Будьте вдячні один одному та людям, які нас підтримують. Прямо зараз скажіть один одному ДЯКУЄМО за те, що ми разом, за те, що маєте можливість читати це і коментувати, за те, що місто ЖИВЕ!

Ми – місто-герой! Ми – Україна! 💛💙

Джерело: Херсонська міська рада https://miskrada.kherson.ua/news/ihor-k ... sluhovuie/

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Наше місто – Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Amazon [Bot] і 0 гостей