Алла Малицька: “Медики завжди готові підставити своє плече”

Теми, що пов'язані зі здоров'ям, медициною, фізичною та психічною формою. Профілактика захворювань, лікування різних хвороб, правильне харчування та фітнес. Також новітні медичні технології, методи діагностики та лікування, власний досвід з лікування хвороб та поради від інших користувачів
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Алла Малицька: “Медики завжди готові підставити своє плече”

Повідомлення Волонтери Херсону »

a-p.jpg
a-p.jpg (236.63 Кіб) Переглянуто 2255 разів
В усі часи професія лікаря, який на своєму бойовому посту боронить людей від недуги різного рівня складності, прирівнювалася до військового. А нині звання медика взагалі набуває неабиякого значення. Адже хвороба не питає багатий ти чи бідний, не обирає час доби і місце, де може статися приступ. І лікар має бути завжди напоготові . У Херсоні ніхто ні на крок не відступає, бо хто ж порятує містян від болю, якщо не люди в білих халатах.

Алла Малицька як депутат Херсонської міської ради, як генеральний директор КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабалеша» черговий раз звертається до херсонців, щоб заспокоїти їх невпевненість щодо отримання вчасної медичної допомоги, і запевнити в готовності лікарів і медсестер підставити своє плече і без того в непростий час, щоб разом пройти шлях до одужання і збереження життя.



Джерело: Херсонська міська рада https://miskrada.kherson.ua/news/alla-m ... ie-pleche/
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Здоров'я та медицина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість