Як допомогти зараз вуличним тваринам?

Публікація та обговорення новин, які не входять до інших розділів. Тут можна знайти новини з усіх інших сфер життя. Користувачі можуть обговорювати події, що відбуваються в Херсонській області та їх вплив на суспільство. Тут також можна знайти поради та рекомендації щодо підвищення якості життя в області
Відповісти
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1527
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Як допомогти зараз вуличним тваринам?

Повідомлення Волонтери Херсону »

У цей непростий час тварини-безхатьки залишаються на вулицях
Собаки та коти нікуди не поділися, і зараз їм важче, ніж раніше.
Кожен з нас може допомогти їм вижити.
✅Ви не доїли кашу? Не викидайте в загальне сміття, візьміть окрему тарілку і складайте все, що не доїли.
У вас є продукти, які ви не встигаєте їсти? Так само складіть їх у тарілку.
✅ Зібрану їжу виносьте на вулицю та залишайте у відкритому вигляді біля тепла (люки каналізаційні, труби, біля підвалів, біля під'їзду.
✅ Якщо у вас є корм для тварин — можна ділитися ним з безпритульними.
🔺 Не залишайте велику кількість їжі в одному місці.
☑️ Також тваринам необхідно пити, то ж залишайте лоточки з водою поряд з їжею.
У такий спосіб ми разом підгодовувати безпритульних тварин та допомогти їм пережити ці страшні часи🙏🏻

Джерело: UAnimals https://www.facebook.com/UAnimals.offic ... 2714298910
Аватар користувача
Mr.Robot
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 317
З нами з: 05 січня 2020, 17:33
Звідки: Херсон
Контактна інформація:

Re: Як допомогти зараз вуличним тваринам?

Повідомлення Mr.Robot »

Ні для кого не секрет, що вуличні тварини гостро потребують допомоги. Від недостатнього доступу до їжі та притулку до ризику захворювання ці бездомні істоти щодня стикаються з низкою проблем. На щастя, є багато способів, якими ми всі можемо долучитися та змінити життя вуличних тварин.
Один із способів допомогти – це пожертвувати гроші або матеріали безпосередньо організації порятунку тварин або притулку, який спеціалізується на допомозі бродячим котам і собакам. Ці організації часто покладаються на пожертви таких щедрих людей, як ви, щоб вони могли продовжувати свою роботу, надаючи медичну допомогу, їжу, вакцинацію, послуги стерилізації та багато іншого для бездомних домашніх тварин, які цього потребують.
Ще один спосіб – це волонтерство в місцевих притулках для домашніх тварин або гуманних товариствах поблизу вас, навіть якщо це лише раз на місяць! Ви можете запропонувати допомогу з чищенням кліток; вигул собак; допомога в проведенні заходів з усиновлення; виховання кошенят, поки вони не знайдуть постійні домівки; транспортування хворих домашніх тварин до ветеринара… список можна продовжувати! Усе допомагає, коли йдеться про порятунок життів (як людей, так і тварин).
Якщо жоден варіант не підходить для вашого розкладу, але все одно хочете зробити щось значуще? Подумайте про підвищення обізнаності про тяжке становище бродячих людей за допомогою кампаній у соціальних мережах, націлених на потенційних усиновлювачів – публікуйте фотографії та історії про доступних котів/собак, які відчайдушно потребують люблячих домівок – це допоможе зменшити переповненість притулків, а також дасть цим пухнастим друзям такі необхідні умови.
Нарешті, не забувайте про програми, які передбачають відловлювання диких котів, які живуть на вулиці, перед тим, як відправити їх у клініки, де їх стерилізують/каструють, а потім відпускають назад у вихідне середовище (це допомагає контролювати перенаселення, а також зменшує ризики, що пов’язані з хвороби поширюються серед незмінених котячих). Багато груп у соціальних мережах раді підтримці волонтерів, тому обов’язково шукайте будь-які можливості поблизу вашого регіону, якщо це цікаво!
Сподіваємось, ця інформація надихнула на ідеї, як ви можете надати підтримку сьогодні нашим чотирилапим друзям, які тиняються без належного догляду та уваги – кожна дрібниця має значення!
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Інше”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей