Всеукраїнський проєкт «Переможемо разом» стартував уроками фізкультури онлайн

Інформація про останні події та новини в галузі освіти в Херсоні та на Херсонщині. Новини про зміни у законодавстві щодо освіти, реформи в освітній системі, досягнення учнів та вчителів, відкриття нових шкіл та університетів та інші події, пов'язані з освітньою галуззю
Відповісти
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1527
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Всеукраїнський проєкт «Переможемо разом» стартував уроками фізкультури онлайн

Повідомлення Волонтери Херсону »

62336e344ef90474556595.jpg
62336e344ef90474556595.jpg (80.52 Кіб) Переглянуто 2958 разів
Повернення країни до освітнього процесу під час війни потребує нових рішень щодо залучення школярів до рухової активності. Від цього залежить їхній фізичний і психологічний стан.

Майже тисяча фахівців з усіх регіонів України згуртувалася задля впровадження нової форми організації онлайн-уроків, яка дозволяє об’єднати під час заняття двох-трьох учителів і учнів з різних куточків України. Кожен учитель через спеціальні групи на платформі Telegram може провести урок самостійно або долучитися до уроку колеги.

Така форма проведення занять створює умови для знайомства дітей з однолітками, живого спілкування, емоційної розрядки, зниження тривожності, підтримки одне одного, обміну досвідом, організації патріотичних челенджів та флешмобів. Розподіл уроків для молодшої, середньої та старшої школи проведений із урахуванням вікових особливостей учнів, а також методичних рекомендацій для організації занять.

Особливого значення проект набуває для забезпечення рухової активності дітей у регіонах, де через бойові дії освітній процес тимчасово призупинений.

Модератори проекту планують проведення Всеукраїнських руханок, флешмобів, зустрічей із військовими, які героїчно захищають українські міста, а також із зірками спорту та шоу-бізнесу.

Долучитися до проєкту можна приєднавшись до Telegram каналу Junior.

Інформаційний вебінар до старту проекту доступний для перегляду за посиланням.



Проєкт «Переможемо разом» започаткований учителями фізичної культури, об‘єднаними рухом Junior, за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту МОН та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Він здійснюється у межах програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Джерело: Херсонська міська рада https://miskrada.kherson.ua/news/vseukr ... ry-onlajn/
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Освіта”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей