Про стан телекомунікаційних мереж та надання електронних комунікаційних послуг

Публікація та обговорення новин, які не входять до інших розділів. Тут можна знайти новини з усіх інших сфер життя. Користувачі можуть обговорювати події, що відбуваються в Херсонській області та їх вплив на суспільство. Тут також можна знайти поради та рекомендації щодо підвищення якості життя в області
Відповісти
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1576
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Про стан телекомунікаційних мереж та надання електронних комунікаційних послуг

Повідомлення Волонтери Херсону »

Мобільні оператори Київстар, Vodafone та Lifecell продовжують відновлення покриття мобільним звʼязком та доступом до інтернету українців. Значне відновлення роботи мереж спостерігається у Сумській, Чернігівській та Донецькій областях. За розпорядженням Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Державній службі спеціального звʼязку та захисту інформації України, мобільні оператори надаватимуть національний роумінг безоплатно протягом воєнного стану.

Нагадаємо, національний роумінг – це можливість абонентів у разі відсутності мережі їхнього оператора підключатися до мережі іншого.

Крім того, НЦУ надало розпорядження Адміністратору єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи щодо забезпечення доставлення судових повісток. Також – безперервного надання послуг з відправлення СМС-повідомлень з метою забезпечення здійснення правосуддя в країні, навіть в умовах війни.

Фахівці АТ “Укртелеком” відновили надання послуг у низці населених пунктів Київщини. У Запорізькій області невдовзі після відновлення послуг у неділю знову зник зв’язок через нові пошкодження ліній. Також тривають роботи з відновлення послуг на Донеччині. Без послуг ще залишаються Херсонщина, Луганщина та Чернігівщина.

Джерело: Херсонська міська рада https://miskrada.kherson.ua/news/pro-st ... kh-posluh/
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Інше”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей