"Бонсай. Едем". За мить до катастрофи. Виставка в Херсоні

Тут користувачі можуть дізнатися про будь-які події, які відбудуться в місті Херсоні та області, або розмістити інформацію про свої власні події. Розділ є важливим інструментом для спілкування між людьми та організаціями, які хочуть поділитися інформацією про свої заходи зі спільнотою
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

"Бонсай. Едем". За мить до катастрофи. Виставка в Херсоні

Повідомлення Волонтери Херсону »

Протягом місяця у Херсоні можна відвідати виставку «Бонсай. Едем», основна концепція якої «За мить до всесвітньої катастрофи». Це міжнародний арт-проєкт присвячений столітньому україно-японському діалогу, художній співдружності митців двох країн.
Те, що одразу вражає глядача – велетенський «Піджак Адама» зроблений з газет, який створила відома японська художниця Міюкі Нішизава, вона припустила, що Адам та Єва були зростом до неба до вигнання з Едему. І таким самим вигнанням для українців стала чорнобильська катастрофа і тепер війна.
Логотипом виставки стала картина киянина Сергія Захарова, і японське дерево Бонсай тут зображене як ядерний гриб. А ось ця сукня, пошита Вікою Барон, концептуально поділяється на дві частини.
Всі учасники проекту є представниками перформативного мистецтва. Серед робіт є унікальні матеріали, пов‘язані з творчістю українського художника-футуриста Давида Бурлюка, який жив і працював в Японії. На виставці представлені й твори сучасних майстрів перформативного мистецтва України та Японії
Піджак Адама, «Козак-метелик», оригінальні картини написані за допомогою японської парасольки та бухгалтерських рахівниць – чимало унікальних робіт від японських та українських майстрів перформативного жанру можна побачити на виставці «Бонсай. Едем», що проходить в Херсоні.

  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Анонси”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Majestic-12 [SEO бот] і 0 гостей