Що требе зробити, щоб ваше рекламне оголошення не було видалене?

Будь-які технічні питання та анонси по темі функціональності Херсонського форуму
Аватар користувача
admin
Адміністратор форуму
Повідомлень: 1642
З нами з: 10 грудня 2004, 09:07
Звідки: Херсон

Що требе зробити, щоб ваше рекламне оголошення не було видалене?

Повідомлення admin »

Багато хто з користувачів використовує даний форум заради реклами з посиланням на свій сайт або сайт свого рекламодавця. Це на заборонено правилами форуму, але і спаму тут не треба. Отже, на що звернути увагу:
  1. Розміщуйте вашу тему лише у розділі, що найбільш максимально відповідає змісту вашого повідомлення. Модератор може переміщати деякі повідомлення до більш тематичного розділу, але якщо це явище стає масовим, такі акаунти вважаються ботами і остаточно і без попереджень видаляються без можливості відновлення. Не ризикуйте.
  2. Не розміщуйте рекламні повідомлення у вже відкритих іншими користувачами темах. Замість цого почніть нову тему. Навіть якщо ваш рекламодавець хоче добути посилання у вже відкритих темах, покажіть йому цей пункт. Такі повідомлення будуть видалені повністю або відредаговані модератором, щоб видалити посилання з них.
  3. Уникайте дублів. Не розміщуйте одне й те саме оголошення у кількох розділах одночасно.
  4. Не реєструйте кілька акаунтів задля партизанського маркетингу. Порушникам буде видалено усі акаунти разом із повідомленнями без можливості їх відновлення. Не ризикуйте. Буває, іноді є необхідність у кількох акаунтах. Будь ласка, це не заборонено, але не «спілкуйтесь» між ними в межах однієї теми.
  5. Повідомлення, у якому хочете залишити гіперпосилання на зовнішній сайт, має містити текст розміром не менше 2000 символів. Два посилання - від 3000 символів, три посилання - від 4000 символів і т.д.
  6. Слідкуйте за актуальністю ваших оголошень. Якщо сайт, на який ви посилаєтесь, перестає існувати, видаляйте посилання на нього.
  7. Не рекламуйте і не розміщуйте посилання на сайти «сірих» та заборонених тем: казино, дипломи тощо.
Дотримуючись цих простих правил, ваші повідомлення залишаться на форумі максимально довгий час.
Приємного спілкування!
«Если одно яйцо фазана закопано в раскаленном песке пустыни, а другое так и болтается по ветру близ заснеженной горы Ху, то в голову тебе приходят неожиданные мысли...»
Хуан Тин-Фу, тайский мыслитель эпохи Дзян, VI век до н.э.
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Про цей форум”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість