Сертифікація 27001 – найвищий рівень інформаційної безпеки

Безкоштовна публікація оголошень про послуги, що надаються; попит на послуги
Аватар користувача
Mr.Robot
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 325
З нами з: 05 січня 2020, 17:33
Звідки: Херсон

Сертифікація 27001 – найвищий рівень інформаційної безпеки

Повідомлення Mr.Robot »

Кожна компанія прагне забезпечити найвищий рівень захисту інформаційних активів і знизити ризики. Для цього міжнародна компанія по сертифікації розробила стандарт ISO IEC 27001 – набір вимог щодо забезпечення та втілення в роботу системи управління інформаційною безпекою. Сьогодні кожен може навчатися, отримати передові знання від кращих спеціалістів і пройти сертифікацію. Для цього варто звернутися в компанію «Систем Менеджмент».

Що передбачає сертифікація 27001

Стандарт 27001 вважається одним з найновіших і при цьому найбільш популярним як серед молодих компаній, так і серед досвідчених фірм на ринку. Останні оновлення були представлені міжнародною організацією у 2022 році. Сьогодні сертифікація ІСО 27001 – це можливість підвищити власний рівень інформаційної безпеки та зміцнити свої позиції на ринку. Отримання надає такі переваги:
  • спеціалісти в ході навчання ознайомлюються з провідними світовими практиками;
  • в ході індивідуального підходу розробляється концепція конкретно до сфери діяльності компанії;
  • збільшується довіра до компанії серед клієнтів, партнерів та потенційних інвесторів;
  • вдається проаналізувати, запланувати та втілити в життя якісно нову систему управління інформаційною безпекою;
  • поява ризиків знижується до мінімуму.
Поточні та кінцеві аудити показують реальний рівень захисту та дозволяють створити систему, яка буде відповідати національним та міжнародним стандартам. Отримати ISO 27001 стандарт можливо лише в тому випадку, якщо спеціаліст пройшов повний курс навчання й може довести відповідність своєї діяльності вимогам стандарту 27001.

Як проходить стандартизація 27001

Компанія «Систем Менеджмент» працює за міжнародними стандартами, тому сертифікація фахівців з інформаційної безпеки проходить відповідно до чітко встановлених вимог. При замовленні послуг досвідчений аудитор проводить консультування та виявлення основних проблем. Процес навчання проходить в академії онлайн, тому немає прикріплення до місця. Поточний аудит виявляє ризики та показує реальні можливості їх ліквідації.

Підставою для сертифікації є висновок кінцевого аудиту, який проводиться на місці. Тільки відповідність всім вимогам і стандартам дає можливість отримати сертифікат з інформаційної безпеки. Отримання документа забезпечує міжнародне визнання, відкриває нові можливості та надає компанії впевненості. 

https://isocert.org.ua/iso-iec-270012022/
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Послуги”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей