Чому українці та росіяни не братні народи?

Оглядова інформація про найважливіші події, які відбуваються в Україні. Новини про політику, економіку, культуру, науку, технології, а також про суспільні проблеми та події, які відбуваються в різних регіонах України. Цей розділ дозволяє бути в курсі останніх подій в Україні та допомагає зрозуміти, як вони можуть вплинути на різні сфери життя країни та її мешканців
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Чому українці та росіяни не братні народи?

Повідомлення Волонтери Херсону »

Тезу «Українці та росіяни — єдиний братній народ» й досі розповсюджують на російських болотах. Її просувають у кожному пропагандистському ефірі тамтешні чиновники і можновладці. Апелюють вони начебто до історії. А головним пропагандистом цього фейку залишається хто? Звісно! Путін. Цим же він й пояснював «Спеціальну воєнну операцію». Порятунок «братнього народу»!
За кілька сотень років нічого не змінилося. Цю історичну маніпуляцію намагалися «прищепити» українцям ще в Російській імперії та Радянському Союзі.
Розберемося детально, чи все так, як горланить пропаганда про єдність українців та росіян та як росіяни намагалися упродовж кількох століть знищити українську ідентичність?



Над відео працювали Єгор Сидорович, Ілона Коротіцина, Устін Данчук, Андрій Польшин, Володимир Рейнхарт.
Вгору. Херсон
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Україна”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей