Новий навчальний рік розпочався під обстрілами: на Херсонщині пошкоджено 348 закладів освіти

Інформація про останні події та новини в галузі освіти в Херсоні та на Херсонщині. Новини про зміни у законодавстві щодо освіти, реформи в освітній системі, досягнення учнів та вчителів, відкриття нових шкіл та університетів та інші події, пов'язані з освітньою галуззю
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Новий навчальний рік розпочався під обстрілами: на Херсонщині пошкоджено 348 закладів освіти

Повідомлення Волонтери Херсону »

1 вересня на Херсонщині розпочали освітній процес в дистанційному режимі 190 закладів загальної середньої освіти. До освітнього процесу приєдналося більше 68, 5 тисячі школярів.

"На сьогодні на деокупованій частині пріоритетним завданням є забезпечення безпеки учасників освітнього процесу, а також збільшення фонду захисних споруд цивільного захисту", - повідомила Тетяна Юшко, начальниця управління освіти та науки Херсонської облдержадміністраціїї.

За оперативною інформацією управління освіти та науки Херсонської облдержадміністраціїї зазнали шкоди від агресії військ рф 348 закладів освіти, зруйновано повністю – 52 заклади.

Зруйновано; шкіл – 28, закладів дошкільної освіти – 18, закладів професійно-технічної освіти – 3, закладів фахової передвищої освіти – 1, вищої освіти (ХАНО) – 1.

Російські військові використовують освітні заклади для свого перебування, госпіталів, викрадаючи майно, сучасне обладнання, книжки.

Внаслідок останнього терористичного акту – підриву Каховської ГЕС російськми військовими затоплено на деокупованій території закладів освіти – 18; на окупованій – понад 60 об’єктів.

Військові дії продовжуються. Україна бореться, освітяни сміливо тримають свій фронт.

Редакція інформаційного видання "Український Південь" вітає всіх з початком нового навчального року.
На Херсонщині 68, 5 тисяч школярів розпочали новий навчальний рік



Український Південь
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Освіта”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей