«Ситуація дуже складна». Чи готові окуповані території до зими?

Оглядова інформація про найважливіші події, які відбуваються в Україні. Новини про політику, економіку, культуру, науку, технології, а також про суспільні проблеми та події, які відбуваються в різних регіонах України. Цей розділ дозволяє бути в курсі останніх подій в Україні та допомагає зрозуміти, як вони можуть вплинути на різні сфери життя країни та її мешканців
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

«Ситуація дуже складна». Чи готові окуповані території до зими?

Повідомлення Волонтери Херсону »

Російська окупаційна влада не може забезпечити проведення опалювального сезону на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Про це 14 жовтня повідомив Центр національного спротиву.

Як стало відомо з джерел у підпіллі, забезпеченість захоплених частин сходу України прісною водою складає близько 50% від мінімальної потреби. Таким чином, системи централізованого опалення житлових будинків можуть не отримати достатньо прісної води для успішного проведення опалювального сезону.

Тим часом ватажок угруповання «ДНР» Денис Пушилін 9 жовтня повідомив, що Маріуполь нібито готовий до опалювального сезону на 80%, що є найнижчим показником у регіоні.

Призначений росією керувати окупованою частиною Херсонщини Володимир Сальдо 2 вересня повідомив, що на той час окупаційна влада вже начебто виконала 76% заходів, пов'язаних з підготовкою до зими.

Тим часом призначений Росією керувати окупованою частиною Запорізької області Євген Балицький 13 жовтня повідомив, що у цьому регіоні проходять завершальні етапи підготовки до опалювального сезону. Про це окупаційний чиновник написав у своєму телеграм-каналі. За його словами, вже підготовлені об'єкти тепло-, електроенергетичного, газового та житлово-комунального господарства. Теплові мережі начебто готові на 100%, котельні – на 97%.

Наскільки окуповані території півдня готові до опалювального сезону? Що обіцяє окупаційна влада, і якою є реальна ситуація у регіоні? Як готуються до зими на правобережній частині Херсонщини і з яких населених пунктів влада рекомендує виїжджати?

Ці та інші актуальні питання в проєкті «Новини Приазов’я» обговорює ведучий Олександр Янковський.



00:00 «Новини Приазов'я», Радіо Свобода
00:48 Проблеми з опаленням в окупованій частині Донбасу
01:19 Яка ситуація у Маріуполі?
04:02 Нестача води – загроза для опалювального сезону
07:04 Херсонщину будуть опалювати взимку 400 котелень – окупаційна влада
08:35 Ні вугля, ні дров
09:28 «Якщо є газ – буде опалення»
10:57 Запорізька область: в окупації проблеми із газом, і з електрикою
15:11 Херсон – стовідсоткова готовність?
17:37 Найгірша ситуація – у 10-кілометровій зоні від Дніпра

Новини Приазов'я

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Україна”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей