Подарунковий комплект: нижня білизна, квіти, прикраси

Безкоштовна публікація оголошень про продаж товарів у Херсоні та Херсонській області
Аватар користувача
Mr.Robot
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 325
З нами з: 05 січня 2020, 17:33
Звідки: Херсон

Подарунковий комплект: нижня білизна, квіти, прикраси

Повідомлення Mr.Robot »

Подарунок дружині
Подарунок дружині
Як часто перед нами постає питання, що подарувати дружині на свято? День народження, 14 лютого, День жінок, День матері, річниця одруження, день професійного свята і т.д. Дат багато, а фантазія все закінчується і закінчується. Пропонуємо вашій увазі декілька порад, як та що дарувати коханій дружині, щоб це було неочікувано, приємно, а головне – практично в подальшому використанні.

Букет квітів чи вазон?

Класичний подарунок жінці у вигляді букета квітів – це універсальний спосіб привітати будь-яку представницю прекрасної статі. Можна вручити букет особисто або замовити доставку квітів тут https://flores-shop.com.ua/uk/ і кур’єр зробить неочікуваний сюрприз від вашого імені. 

Проте якщо квіти ви вже не раз дарували, спробуйте змінити вибір з букета на живі композиції, що будуть рости і радувати власницю і в наступних сезонах цвітіння. До прикладу, можна обрати гортензії, цибулькові види, мінітроянди, що мають кореневу систему в горщику та знаходяться у фазі активного цвітіння в момент подарунка. Пізніше кохана зможе пересадити рослину в більший горщик та далі милуватися сезонним цвітінням квітки на підвіконні, балконі або власній земельній ділянці.

Нижня білизна як інтимний подарунок коханій

Кожна жінка має відчувати себе бажаної для свого чоловіка, і неважливо, скільки їй років, якої вона комплекції чи ваги. Щоб підкреслити своє ставлення до дружини в романтичному аспекті, подаруйте їй нижню білизну з мереживом або оберіть красиву нічну сорочку чи пеньюар. Подарунок має бути саме романтичним, а не спокусливим, адже ви даруєте комплект спіднього їй, а не собі. 

Щоб не хвилюватись з підбором розміру, можна замовити подарунковий сертифікат на певну фіксовану суму в спеціалізованому магазині спідньої білизни. Так дружина самостійно обере фасон та вид моделі, зможе приміряти вибір, а у разі необхідності обміняти товар на інший. Якщо ж ви плануєте подарувати комплект, обраний особисто, зверніть увагу на:
  • мереживні набори спіднього (бюстгальтер і трусики);
  • шовковисті піжами з тонкими бретелями й шортиками;
  • нічні сорочки або пеньюари напівпрозорого типу;
  • легкі халатики, що можуть продаватися окремо або у комплекті з спідньою білизною.
Ювелірні вироби

Не кожна жінка захоплюється діамантами, проте кожна старається максимально прикрасити власну зовнішність, використовуючи для цього біжутерію або ювелірні вироби: сережки, персні, браслети, ланцюжок с кулонами тощо. Якщо ваша кохана постійно носить прикрасу з цього переліку, можна подарувати їй аналогічну модель з дорогоцінних металів: срібла, звичайного або білого золота з додаванням коштовних, напівкоштовних або штучних камінців. 

Для правильного вибору прикраси зверніть увагу на улюблений тип сережок чи кулонів, які найчастіше носить ваша дружина. Якщо вона віддає перевагу сережкам-пусетам, найвірогідніше буде вгадати з подарунком, обравши такий само тип виробу. 

Найцінніше для дружини – це ваша увага до свят та подарунки, нехай навіть символічні, без нагадування дати та попередження про подарунок від неї. Тіште кохану квітами чи презентами з приводом і без, робіть неочікувані сюрпризи та урізноманітнюйте своє подружнє життя.
fana
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 187
З нами з: 06 листопада 2015, 15:44

Re: Подарунковий комплект: нижня білизна, квіти, прикраси

Повідомлення fana »

Ну разве это проблема в нашем современном мире? Многие люди сейчас пользуются
заказ цветов. Это жетак просто. Интернет и опытные сотрудники этого цветочного магазина camellia.ua подберут вам цветы, там можно заказывать цветы на подарок.
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Продам”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей