Як російські окупанти продовжують жахливі традиції НКВС 80-річної давнини

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Як російські окупанти продовжують жахливі традиції НКВС 80-річної давнини

Повідомлення Волонтери Херсону »

Побиття палицями, катування струмом, мордування голодом, моральне знущання, утримання у вологих бетонних камерах, заборона спати та ходити до вбиральні. Це не перелік тортур часів Середньовіччя. Це 21 століття. Так російські окупанти знущалися з українців на правобережжі Херсонщини та продовжують катувати на лівобережжі нашої області.
Такі ж тортури використовували радянські НКВСники ще у 30-х роках минулого століття. Сьогоднішні «типові рузькі» нічого нового не вигадали.
Трохи розберемо, як та чому більшовики так знущалися з ув’язнених під час сталінського терору. Та як зараз їхні послідовники намагаються в цьому перевершити своїх «дєдов».



Над відео працювали Єгор Сидорович, Ілона Коротіцина, Устин Данчук, Володимир Рейнхарт, Андрій Польшин, Тетяна Набатова.
Вгору. Херсон
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей