Автомобіль екстреної медичної допомоги від португальських благодійників для херсонської лікарні

Теми, що пов'язані зі здоров'ям, медициною, фізичною та психічною формою. Профілактика захворювань, лікування різних хвороб, правильне харчування та фітнес. Також новітні медичні технології, методи діагностики та лікування, власний досвід з лікування хвороб та поради від інших користувачів
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Автомобіль екстреної медичної допомоги від португальських благодійників для херсонської лікарні

Повідомлення Волонтери Херсону »

Херсонській лікарні передали автомобіль екстреної медичної допомоги та медикаменти. Пожертви збирали у Португалії, допомогу у місто привезла херсонка, яка займається благодійною діяльністю. Подробиці – у сюжеті Суспільного.



Одній з лікарень у Херсоні було передано автомобіль швидкої медичної допомоги, який став подарунком від благодійників з Португалії та українців, що знайшли прихисток у цій країні з початком повномасштабного вторгнення. Про це розповіла Валентина Бикова, членкиня асоціації «Португалія-Україна-Європа», походженням з Херсона. Вона зазначила, що вирішили допомагати саме амбуланціями, збираючи кошти різними способами, включаючи організацію концертів та пошук спонсорів.

За її словами, вже три автомобілі були відправлені на фронт, а потім зібрали кошти на четвертий, який вирішили відправити до Херсона, міста, що сильно постраждало від агресії. Автомобіль оснащений медикаментами, один із спонсорів придбав ліки на суму 1600 євро.

Алла Малицька, генеральна директорка лікарні, підкреслила важливість таких автомобілів для перевезення пацієнтів між закладами, доставки медикаментів та обслуговування пацієнтів на дому. Наразі лікарнею обслуговується 147 паліативних пацієнтів, більшість з яких перебувають вдома.

У подарунковій коробці, крім медикаментів, також знайшлися іграшки для дітей, які будуть розподілені між дитячими поліклініками міста. Ця допомога стала важливим внеском у підтримку медичної інфраструктури Херсона в умовах війни.

Суспільне Херсон
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Португальські волонтери передали херсонській міській лікарні автомобіль швидкої допомоги

Повідомлення Волонтери Херсону »

Португальські волонтери передали херсонській міській лікарні автомобіль швидкої допомоги.
Здолавши майже 4,5 тисячі кілометрів, "швидка" від українсько-португальського соціально-культурного центру "Україна - Португалія - Європа" (з м. Брага) дісталася Херсона і сьогодні була передана медикам.
Допомогу організувала і сприяла у доставці херсонка Валентина Бикова. Вона багато років живе у Португалії і весь час підтримує Україну, особливо зараз, коли наша країна веде кровопролитну визвольну війну проти рф. Разом з автомобілем до лікарні передали медичну техніку та ліки.
Відео - Херсонська міська військова адміністрація.



Це вже четверта амбуланція, яку ми відправили в Україну, зокрема в Бахмут та інші регіони на півночі країни. Ініціативу висунула група активістів, яка вирішила, що наступна амбуланція буде направлена саме до Херсона, міста, яке особливо потребує допомоги в умовах війни. Ця ініціатива знайшла широку підтримку серед португальців та українців, які проживають у Португалії.

Автомобіль швидкої допомоги, який було передано херсонській лікарні, став не першим таким дарунком від міжнародної спільноти. Раніше лікарня отримувала подібні автомобілі від благодійників з Франції, Великобританії та Нідерландів. Ці автомобілі значно покращують можливості лікарні щодо надання медичної допомоги, зокрема дозволяють ефективніше обслуговувати паліативних пацієнтів, які перебувають вдома.

Наразі лікарнею обслуговується 147 паліативних пацієнтів, більшість з яких знаходяться вдома. Автомобіль допоможе з транспортуванням пацієнтів та доставкою мультидисциплінарної команди медичних фахівців до дому пацієнтів для надання необхідної допомоги.

Представники лікарні та місцевої громади висловили глибоку вдячність всім, хто долучився до цієї благодійної акції, зокрема спонсорам та волонтерам, які допомагають українському народу в цей складний час.

Український Південь
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Здоров'я та медицина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Trendiction [бот] і 0 гостей