Новий тризуб встановили у Херсоні на Алеї слави

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Новий тризуб встановили у Херсоні на Алеї слави

Повідомлення Волонтери Херсону »

Цей тризуб – особливий. Він – символ нашої боротьби з російськими окупантами.
У квітні 2022 року, коли Херсон був окупований російською армією, ворог зруйнував меморіал Героям Небесної Сотні та воїнам, загиблим в зоні АТО/ООС. Герб, що там був, зірвали за допомогою бронемашини.
Так росія намагалася стерти все українське. Не вийшло. Сили оборони України зруйнували ці плани, звільнивши правобережжя Херсонщини.
Новий тризуб виготовили саме із залізяччя, яке лишилося від російської техніки після зустрічі з нашими Захисниками й Захисницям
Металевий тризуб виготовив - скульптор і волонтер Сергій Вукулов.
Відео - Херсонська ОВА.



У Херсоні на Алеї слави встановлено новий тризуб, який став символом боротьби України проти російських окупантів. Цей тризуб має особливе значення, адже він був встановлений у пам'ять про події квітня 2022 року, коли Херсон перебував під окупацією російської армії. Ворог зруйнував попередній символ, але незламний дух українців та їхня воля до перемоги знайшли відображення у відновленні цього важливого символу національної гідності та незалежності.

Ця подія є яскравим свідченням непохитної віри українського народу в свою свободу та майбутню перемогу над агресором. Встановлення тризуба на Алеї слави в Херсоні стало не лише відновленням знищеного символу, але й потужним нагадуванням про єдність, силу та відданість українців своїй країні та її ідеалам.

Український Південь

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Trendiction [бот] і 0 гостей