Тиха акція «Янголи пам’яті» до Дня Героїв Небесної Сотні відбулась у Херсоні

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Тиха акція «Янголи пам’яті» до Дня Героїв Небесної Сотні відбулась у Херсоні

Повідомлення Волонтери Херсону »

До десятої річниці вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні у Херсоні відбулась тиха акція "Янголи пам'яті ". Паперових янголів, яких розвісили на Алеї Героїв України у середмісті, виготовили напередодні, розповіла начальниця міського управління культури Світлана Думинська. Хто долучився до акції – у відео.



У Херсоні відбулася тиха акція під назвою «Янголи пам’яті», присвячена вшануванню героїв Революції Гідності 2014 року. Катерина разом зі своєю подругою вирішили долучитися до цієї події, щоб вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність України. Вони вважають, що пам'ятати про подвиг героїв та зберігати життя сучасних українців є надзвичайно важливим.

Світлана Думинська, начальниця управління культури Херсонської міської ради, зазначила, що містяни активно долучаються до тихої акції щороку, незважаючи на безпекову ситуацію та обстріли. Цьогоріч акція зібрала велику кількість молодих людей, які народилися вже в незалежній Україні, підкреслюючи їхнє бажання жити вільно та захищати свою державу.

Символом акції стали паперові янголи, які щороку виготовляються напередодні заходу під час майстер-класів. Цього року до їх створення долучилися працівники управління культури, бібліотекарі та діти. Світлана Думинська наголосила на важливості пам'яті та сили духу, які об'єднують українців у боротьбі за свою незалежність.

Акція «Янголи пам’яті» не лише вшановує пам'ять загиблих героїв, але й демонструє непохитність та єдність українського народу, його готовність боротися за свободу та незалежність, незалежно від обставин.

Суспільне Херсон
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Trendiction [бот] і 0 гостей