Кринки та доповіді путіну. Плацдарм на лівобережжі Херсонщини

Новини Херсонського району Херсонської області, в тому числі новини міст Олешки та Гола Пристань
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Кринки та доповіді путіну. Плацдарм на лівобережжі Херсонщини

Повідомлення Волонтери Херсону »

Міністр оборони рф сергій шойгу на зустрічі з російським президентом володимиром путіним 20 лютого заявив, що армія рф взяла під контроль населений пункт Кринки Херсонської області, що на лівому березі Дніпра.
В оперативному командуванні «Південь» спростували заяву міністра оборони росії сергія шойгу про «зачищення» населеного пункту Кринки на лівобережжі Херсонщини:
«Сили оборони півдня України продовжують утримувати зайняті позиції, завдаючи значних втрат рф. Здійснивши протягом дня єдину спробу штурму, через суттєві втрати окупанти відійшли на заздалегідь підготовлені пропагандистські позиції, з яких фальшиво звітують про знищення плацдарму, не маючи змоги виконати поставлене командуванням завдання», - йдеться у повідомленні.
Американський Інститут дослідження війни не може з відкритих джерел підтвердити слова міністра оборони росії сергія шойгу про відбиття плацдарму українських військ у селі Кринки на лівобережжі Херсонщини.
«Доступні у відкритих джерелах візуальні докази, а також повідомлення з російської та української сторін вказують на те, що українські сили зберігають за собою обмежений плацдарм у цьому районі», – зазначають аналітики.
Що відбувається на лівобережній Херсонщині? Чому з’явилися заяви шойгу і путіна про Кринки? Як далі розвиватимуться події на півдні? Про це та інше «Новини Приазов’я» говорять з ветераном російсько-української війни, колишнім командиром роти батальйону «Айдар» Євгеном Диким.



// Новини Приазов'я

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонський район”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість