Лікарня в Херсоні отримала мобільну амбулаторію

Теми, що пов'язані зі здоров'ям, медициною, фізичною та психічною формою. Профілактика захворювань, лікування різних хвороб, правильне харчування та фітнес. Також новітні медичні технології, методи діагностики та лікування, власний досвід з лікування хвороб та поради від інших користувачів
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Лікарня в Херсоні отримала мобільну амбулаторію

Повідомлення Волонтери Херсону »

Лікарня в Херсоні отримала мобільну амбулаторію



Мобільна медична амбулаторія, оснащена всім необхідним для сучасних потреб, включає в себе широкий спектр медичного обладнання. Серед нього - електричне обладнання, кисневий концентратор для невідкладної допомоги, прилади для вимірювання артеріального тиску, пульсу та рівня кисню в крові, портативний дефібрилятор, електровідсмоктувач, коагулятор, а також всі необхідні розхідні матеріали. Додатково амбулаторія оснащена планшетом для ведення записів про пацієнтів, мобільним стоматологічним обладнанням, бормашиною, кріслом та кушеткою, яка може слугувати як операційний стіл.

Ця амбулаторія є важливим доповненням до медичних послуг у Херсоні, забезпечуючи доступність медичного супроводу для постраждалих громад Херсонської області. Вона дозволяє надавати якісні медичні послуги та проводити різноманітні медичні маніпуляції, включаючи стоматологічні послуги, безпосередньо в постраждалих селах.

Підтримка міжнародних партнерів дозволяє активно працювати та надавати гуманітарну підтримку, покращуючи умови для надання медичної допомоги. Така мобільна амбулаторія значно підвищує якість медичного обслуговування в регіоні, дозволяючи лікарям ефективно допомагати мешканцям віддалених та постраждалих районів.

Громада висловлює подяку за надану гуманітарну допомогу, яка включає цей комфортний та функціональний транспортний засіб, що дозволяє медичним працівникам надавати необхідну допомогу. Це важливий крок у підтримці здоров'я та благополуччя мешканців Херсонської області, особливо в умовах, коли доступ до якісної медичної допомоги є критично важливим.

Український Південь
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Здоров'я та медицина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей