Укриття для херсонців на вулицях міста

Обговорення тем, що пов'язані з транспортним сполученням на Херсонщині. Нові маршрути транспорту, зміни в графіку руху автобусів та маршруток, тощо. Користувачі форуму можуть ділитися своїм досвідом використання громадського транспорту та обговорювати проблеми із транспортним сполученням
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Укриття для херсонців на вулицях міста

Повідомлення Волонтери Херсону »

Укріплюють зупинки громадського транспорту, встановлюють монолітні та мобільні укриття – як убезпечують від обстрілів жителів Херсонської територіальної громади дивіться у сюжеті Суспільного.



На зупинках громадського транспорту в одному з міст з'явилися унікальні захисні споруди, складені з металевої сітки, агроволокна та наповнені піском. Ці конструкції, відомі як габіони, були розроблені для захисту громадян від обстрілів та уламків. Роман, координатор проекту, розповідає, що такі захисні споруди були встановлені на зупинці, де 21 лютого сталася трагедія, що забрала життя п'яти осіб. Габіони мають висоту два метри і ширину один метр, що дозволяє людям на зупинках знайти прихисток під час атак.

Проект було реалізовано завдяки підтримці благодійного фонду та місцевого підприємства, яке надало пісок для наповнення габіонів. Встановленням займалися волонтери з Херсона, підкреслюючи важливість укріплення зупинок у місті, яке щодня зазнає обстрілів.

Місцеві жителі, як Ганна та Галина, висловлюють підтримку ініціативі, наголошуючи на необхідності захисту не тільки на зупинках, але й у дворах багатоповерхівок. Вони діляться своїми переживаннями та страхами, пов'язаними з відсутністю безпечних укриттів у їхніх районах.

У Херсоні також було встановлено перше мобільне укриття з бетону та арматури, яке з'явилося після трагічних подій 24 грудня, коли внаслідок обстрілів загинули люди. Це підкреслює зростаючу потребу в захисних спорудах по всьому місту, особливо в місцях з великим скупченням людей.

Міська військова адміністрація планує розмістити до 80 мобільних укриттів у територіальній громаді Херсона, демонструючи зусилля забезпечення безпеки громадян у непрості часи.

Суспільне Херсон

Теги:
Marko_Suzuki
Мовчазний
Повідомлень: 5
З нами з: 28 лютого 2024, 23:42

Re: Укриття для херсонців на вулицях міста

Повідомлення Marko_Suzuki »

Як раз по зупинках мотороли і люблять шукати бєндєровцев за завданням переляканого путлєра.
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Транспорт”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Краулер Facebook і 1 гість