"Творчість нас рятує". Херсонці організували музичний колектив

Місце для обговорення музичного життя регіону та усіх навколомузичних тем. Користувачі обговорюють новини та події, що пов'язані з музичним життям Херсонщини, діляться досвідом та знаннями про музику, виконавців та жанри. На форумі можна продати чи купити музичні інструменти та аудіоапаратуру
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

"Творчість нас рятує". Херсонці організували музичний колектив

Повідомлення Волонтери Херсону »

Рік тому вони вперше заспівали разом на концерті у Чорнобаївці. У музичному колективі їх четверо: викладачка фахового коледжу культури і мистецтв, спеціалістка управління культури, військовий та волонтер. Колектив не називали, але разом взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі до 75-річчя від дня народження Володимира Івасюка. Як виникла ідея організувати колектив, чи часто вдається знаходити час на репетиції та які пісні їх у репертуарі - далі у сюжеті.



Життя об'єднало різних людей: викладачку, культурного працівника, військового, та волонтера через спільну творчість. Марина Друзякіна, член колективу, розповідає про їхній перший успішний концерт у Чорнобаївці в березні минулого року, який спонукав їх розширювати творчі горизонти та залучати все більше людей. Творчість стала для них способом артерапії, де навіть ті, хто раніше не займався мистецтвом, знайшли в собі творчі здібності.

Олена Баранова, викладачка Херсонського фахового коледжу культури і мистецтв, розповідає про заняття онлайн та заняття вокалом зі студентами, а також про залучення до нового колективу як майже хобі. Ернест Сафонов, волонтер у колективі, грає на саксофоні та розповідає про зміцнення зв'язків з іншими членами групи під час війни.

Олександр Мартиненко, військовий, згадує, як музика супроводжувала його з дитинства та про Херсон як музичне місто. Він долучився до колективу, вважаючи це важливим внеском.

Колектив взяв участь у фестивалі, присвяченому 75-річчю від дня народження композитора Володимира Івасюка, де представив проект із піснею "Відлуння твоїх кроків". Цей виступ не лише показав майстерність колективу, але й заявив про Херсон, демонструючи, що місцева громада живе повноцінним життям, незважаючи на виклики.

Суспільне Херсон
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Музика”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей