У театрі привітали херсонок з Міжнародним днем боротьби за права жінок

Останні події та новини в галузі культури та мистецтва у Херсоні та на Херсонщині. Новини про виставки, концерти, фестивалі, премії, видання нових книг та інші події, що пов'язані з культурно-мистецьким життям. Будьте в курсі останніх подій у галузі культури та мистецтва, відстежуйте тенденції та розвиток цієї сфери, а також отримуйте нову інформацію про талановитих митців та їх творчі досягнення
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

У театрі привітали херсонок з Міжнародним днем боротьби за права жінок

Повідомлення Волонтери Херсону »

У Херсонському обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша до Міжнародного дня боротьби за права жінок презентували концертну програму, яка стала першою частиною театрального триптиха "Барви нашого життя". Як все відбувалось бачили кореспонденти Суспільного.



Коли ми збираємося разом і живимо своїми мріями, це втілення авторської пісні Олексія Пономарьова, музичного директора театру Куліша. Його твір відкриває концертну програму "Кава з ароматом перемоги", створену спеціально для цього заходу. Протягом концерту будуть представлені пісні з оригінальними українськими перекладами, включаючи частину міжнародних хітів. Режисер Ірина Корольова поділилася, що програма є частиною театрального триптиху "Фарби нашого життя", який має на меті пробудити надію, спогади та прагнення до перемоги. Особливо наголошується на бажанні весняної перемоги, що символізує торжество життя, перемогу над зимою та здійснення спільних бажань українців.

Станіслав, мешканець Херсона, відзначає, що подібні заходи надихають громаду міста, дають силу та мотивацію працювати та протистояти труднощам, зокрема постійним обстрілам. Він вірить, що такі культурні події допомагають людям знайти натхнення для подальшої боротьби за перемогу.

Програма стартувала 8 березня, в міжнародний день боротьби за права жінок, акцентуючи увагу на значенні українських жінок у час війни. Вони не лише підтримують фронт домашнім тилом, але й активно беруть участь у захисті країни. Цей день став нагадуванням про силу, мужність та незламність українських жінок у сім'ї та суспільстві, особливо в умовах війни.

Суспільне Херсон

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Культура та мистецтво”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Trendiction [бот] і 0 гостей