«Не знаю, що буду робити БЕЗ ВИПЛАТ». Соцвиплати для ВПО і в окупації

Обговорення фінансової сфери Херсонської області. Останні фінансові новини, зміни в законодавстві, які стосуються фінансової діяльності, аналіз ринку, фінансові рекомендації та поради. Користувачі форуму можуть ділитися своїм досвідом управління фінансами, обговорювати інвестиційні можливості та фінансові стратегії
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

«Не знаю, що буду робити БЕЗ ВИПЛАТ». Соцвиплати для ВПО і в окупації

Повідомлення Волонтери Херсону »

Частина внутрішньо переміщених осіб з 1 березня втратила право на отримання виплат від держави. Допомогу продовжать виплачувати лише окремим категоріям населення, серед яких пенсіонери з певним рівнем доходу, люди з інвалідністю 1 та 2 груп, діти-сироти, тяжкохворі діти, батьки-вихователі та прийомні батьки. Також право на соціальну виплату мають сім'ї ВПО, якщо дохід родини менший, ніж 9 тисяч 444 гривні на людину та у разі, коли у складі сім'ї є особа, що не працює з певних причин.
Віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявляла про те, що раніше соціальні виплати отримували близько 2,5 мільйонів людей. За її словами, після змін у правилах нарахувань держава продовжить підтримувати понад 1,5 мільйона ВПО.
У Мінсоцполітики новий механізм соціальних виплат пояснюють стимулюванням переселенців до працевлаштування і отримання власних джерел доходів для родини. Про це у лютому в ефірі телемарафону розповідала перша заступниця міністра соціальної політики Дарина Марчак.
Як скасування виплат ВПО вплине на становище переселенців? Які соціальні виплати від українського уряду продовжують отримувати жителі окупованих територій? Чи зберігаються українські пенсії у людей, які не виїжджали з окупації?
Ці та інші актуальні питання в проєкті «Новини Приазов’я» обговорює ведучий Олександр Янковський.



00:00 Сьогодні в програмі про соцвиплати ВПО
00:25 Скасування виплат з 1 березня
01:17 Хочуть стимулювати переселенців до працевлаштування
02:18 Що думають переселенці?
04:47 Забезпечення житлом ВПО – питання номер один
08:01 Соцвиплати автоматично подовжили – Соцстрах
09:28 Виплати накопичуються
10:23 Кому призупинили нарахування пенсій?
12:41 Як поновити нарахування пенсійних виплат?

Новини Приазов’я
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Фінанси”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [пошуковий робот] і 0 гостей