У Херсоні відбувся концерт для військових, волонтерів та містян

Останні події та новини в галузі культури та мистецтва у Херсоні та на Херсонщині. Новини про виставки, концерти, фестивалі, премії, видання нових книг та інші події, що пов'язані з культурно-мистецьким життям. Будьте в курсі останніх подій у галузі культури та мистецтва, відстежуйте тенденції та розвиток цієї сфери, а також отримуйте нову інформацію про талановитих митців та їх творчі досягнення
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

У Херсоні відбувся концерт для військових, волонтерів та містян

Повідомлення Волонтери Херсону »

У Херсоні відбувся концерт для містян, волонтерів і військових. Грали, співали та проводили дружні змагання. На заході побували кореспонденти Суспільного.



Організація концерту стала ініціативою музиканта та активіста Ернеста Сафонова, як розповідає керівниця департаменту культури міської адміністрації Херсона, Світлана Додумінська. Ця подія була задумана як місце зустрічі для музикантів і волонтерів, які мають час та бажання об'єднатись, поділитись теплом і заспівати разом. Також під час заходу були організовані конкурси на краще виконання творів Шевченка. Ольга Шарапова, викладач музичної школи №3, взяла участь у концерті, мотивована бажанням підтримати місцеву спільноту у такий складний час. Вона зазначила символізм участі в такому заході, особливо в день народження Тараса Шевченка, підкреслюючи актуальність його слів про боротьбу та перемогу. Олександр Мартиненко, представник військово-цивільного співробітництва, висловив важливість участі військових у культурних подіях для згуртування та захисту культурної спадщини. В умовах війни і руйнувань у Херсоні, захисники, волонтери та мешканці міста продовжують вірити в сили та майбутнє відродження Херсона.

Суспільне Херсон
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Культура та мистецтво”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей