Херсонська лікарка врятувала поранену внаслідок обстрілів дівчину

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Херсонська лікарка врятувала поранену внаслідок обстрілів дівчину

Повідомлення Волонтери Херсону »

Юлія Галінська лікарка-терапевтка дитячої лікарні у Херсоні. Навчалась у Харківському медичному університеті. До Херсона разом з чоловіком вона переїхала з Краматорська Донецької області незадовго до повномасштабного вторгнення. За порятунок 14-річної дівчини, яка була поранена під час обстрілу міста 14 лютого 2024 року, лікарку нагородили відзнакою Президента України “За оборону України”. Як працює під вогнем російських військових, що дається найважче та про що мріяла з дитинства. Історія лікарки Юлії Галинської дивіться у сюжеті Суспільного.



Юлія Галинська, лікарка з Херсона, мріяла про свою професію з дитинства. Вже три роки вона працює у складних умовах, зокрема під час повномасштабного вторгнення, часто опиняючись під обстрілами. Юлія зізнається, що найскладніше морально працювати, бачачи смерть людей і дітей.

14 лютого 2024 року, під час обстрілу Херсона, вона надала першу допомогу 14-річній дівчинці, яка отримала поранення. Цей вчинок було відзначено нагородою президента України. Юлія розповідає про трагічний день, коли снаряд влучив у дитячий майданчик, внаслідок чого одна дитина загинула, а інша – отримала травми, але їй вдалося врятувати життя завдяки швидкому втручанню.

Наразі дівчинка перебуває в стані середньої важкості і продовжує лікування. Її життю нічого не загрожує, але на шляху до повного одужання її чекає тривалий процес відновлення.

Юлія Галинська також займається ультразвуковою діагностикою пацієнтів, постійно вдосконалює свої знання, відвідуючи курси та впроваджуючи новітні методики в роботу. Вона відома своєю чуйністю та комунікабельністю як серед пацієнтів, так і в колективі.

Разом з колегами, Юлія виїжджає до населених пунктів на швидкій допомозі, де проводить обстеження, особливо серед маленьких пацієнтів. Вона глибоко переконана в значущості своєї професії, особливо в нинішніх викликах, підкреслюючи важливість медичної допомоги в умовах конфлікту.

Суспільне Херсон

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Moz [SEO бот] і 0 гостей