Херсонка виготовляє листівки, які прикрашає місцевими рослинами та кулеметними гільзами

Останні події та новини в галузі культури та мистецтва у Херсоні та на Херсонщині. Новини про виставки, концерти, фестивалі, премії, видання нових книг та інші події, що пов'язані з культурно-мистецьким життям. Будьте в курсі останніх подій у галузі культури та мистецтва, відстежуйте тенденції та розвиток цієї сфери, а також отримуйте нову інформацію про талановитих митців та їх творчі досягнення
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Херсонка виготовляє листівки, які прикрашає місцевими рослинами та кулеметними гільзами

Повідомлення Волонтери Херсону »

Херсонка Вікторія Салміна починала роботи листівки для друзів. Зараз у доробку близько 150 робіт. Серія має назву "Сталеві квіти, сталеві люди". Про те як виникла ідея і як робить листівки, Вікторія розповіла кореспондентам Суспільного.



Вікторія Салміна, мешканка Херсона, розпочала створення унікальних листівок після того, як вона вирішила зібрати букет з місцевих трав і сфотографувати його. Вона поділилася фотографією в соціальних мережах, назвавши свою роботу "букетами зі сталевих квітів". Ця ідея зародилась в її серці під час подорожей Олешківськими лісами та степами, її улюбленим куточком світу, звідки вона завжди привозила місцеві трави.

Вікторія розповідає, що мала досвід у створенні ручних листівок, і після створення перших кількох пробних екземплярів, які вона подарувала друзям, отримала відгук, що така листівка повинна бути у кожного херсонця. Це надихнуло її почати створювати їх більше. У своїх роботах вона використовує невеликі кулеметні гільзи та рослини, зібрані навколо міста, такі як камиші з місцевих боліт, не вдаючись до покупки готових квітів.

Вікторія зазначає, що весь процес створення листівок відбувається вручну: від нарізання картону до формування букетів, склейки гільз, вирізання та відбитка штампів. Це дозволяє зробити кожну листівку унікальною і особливою.

Листівки присвячені жителям Херсона, які, незважаючи на труднощі, продовжують щодня виходити на роботу, підтримуючи життєдіяльність міста - від медиків до працівників ДСНС і продавців. Вона підкреслює мужність і стійкість цих людей, які, незважаючи на втому, зберігають позитив і продовжують працювати.

За її словами, було виготовлено близько 150 листівок, частина з яких продавалася у херсонській сувенірній крамниці. Виручені кошти направлялись на підтримку ЗСУ, тим самим внесок Вікторії та її листівок у підтримку громади і країни став ще значнішим.

Суспільне Херсон
Sunshine1207
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 16 березня 2024, 06:52

Re: Херсонка виготовляє листівки, які прикрашає місцевими рослинами та кулеметними гільзами

Повідомлення Sunshine1207 »

Скільки всього наші прекрасні люди видумують,а би максимально підтримати наших воїнів.Честь і хвала
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Культура та мистецтво”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей