Лишається у місті - пише пісні та музику. Історія херсонського музиканта

Місце для обговорення музичного життя регіону та усіх навколомузичних тем. Користувачі обговорюють новини та події, що пов'язані з музичним життям Херсонщини, діляться досвідом та знаннями про музику, виконавців та жанри. На форумі можна продати чи купити музичні інструменти та аудіоапаратуру
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Лишається у місті - пише пісні та музику. Історія херсонського музиканта

Повідомлення Волонтери Херсону »

В його житті вже була одна окупація, але довелось пережити її вдруге. Олексій Пономарьов у 2014 році з рідної Феодосії поїхав на навчання і додому більше не повернувся. Як у 2022-му році пережив окупацію та дочекався звільнення Херсона, чим займається зараз та які творчі плани має. Про все це у Міжнародний день театру керівник музичної частини театру ім. Куліша та заслужений діяч мистецтв України Олексій Пономарьов розповів кореспондентам Суспільного.



Це авторське творіння Олексія Пономарьова "Пишемо історію", яке він представив під час свого сольного концерту, приуроченого до Міжнародного дня театру. Режисура заходу належала Тетяні Проворовій. Програма концерту складалася спонтанно, адже представлені твори були створені в різний час. Деякі пісні народились у 2014 році, коли почалися воєнні дії, а деякі - всього кілька тижнів тому, відображаючи різні періоди життя композитора.

Олексій, разом зі своєю дружиною Валентиною та донькою Соломією, перебував у Херсоні під час окупації, де він працював у херсонському державному університеті та продовжував творчу діяльність. Втім, згодом, з міркувань безпеки, йому довелось залишити місто.

Після деокупації Олексій не покинув Херсон. Йому була запропонована посада керівника музичної частини в театрі імені Куліша. Нині Олексій активно працює над створенням музики для театральних вистав і бере участь у арт-терапевтичних програмах, показуючи свою багатогранність як виконавець і композитор.

За останній рік Олексій створив стільки ж творів, скільки за попередні вісім років. Він зазначає, що важкі життєві обставини сприяють більш інтенсивному творчому процесу. Стан тривоги та непевності, що супроводжує складні періоди, нагадує про цінність кожного дня і спонукає до активної творчості, незважаючи на всі виклики.

Суспільне Херсон

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Музика”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей