Проєкт "Валізка з книжками" у Херсоні

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Проєкт "Валізка з книжками" у Херсоні

Повідомлення Волонтери Херсону »

Проєкт "Валізка з книжками" презентували сьогодні у Херсоні. Він реалізується культурним інститутом Німеччини у співпраці з німецькою бібліотечною асоціацією та українським інститутом книги. Заявки на участь подавали близько чотирьох з половиною тисяч бібліотек. Затвердили 250, п'ять з яких у Херсоні. Які вони "валізки з книжками" бачили кореспонденти Суспільного.



Комікс про Привида Києва швидко став улюбленцем серед читачів Херсонської дитячої бібліотеки, символізуючи боротьбу України. Бібліотекарка Тетяна Коваленко представляє дітям "Валізку з книжками", що включає 22 україномовні видання, ігри, антистрес-іграшку та брошуру з порадами для батьків щодо допомоги дітям подолати стрес. Цей проект, реалізований за підтримки німецьких культурних інституцій і Українського інституту книги, пропонує бібліотекам взяти участь, і вже 255 з них затверджено. В Херсоні в рамках проекту відбуваються майстер-класи з орігамі, сприяючи креативному розвитку дітей.

Суспільне Херсон

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей