Херсонські лікарі консультують онлайн

Теми, що пов'язані зі здоров'ям, медициною, фізичною та психічною формою. Профілактика захворювань, лікування різних хвороб, правильне харчування та фітнес. Також новітні медичні технології, методи діагностики та лікування, власний досвід з лікування хвороб та поради від інших користувачів
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Херсонські лікарі консультують онлайн

Повідомлення Волонтери Херсону »

Лікарі онлайн. Пацієнти херсонської дитячої лікарні можуть лікуватися дистанційно. Після онлайн-консультації лікар проводить діагностику та призначає лікування.
Під час повітряної тривоги лікарі продовжують онлай-консультації в укритті. В укритті дитячої лікарні також облаштовані палати для маленьких пацієнтів.
Онлайн-констультації – безпечний спосіб отримання медичної допомоги.



В умовах воєнних дій, нашим пацієнтам, як дорослим, так і дітям, стає надзвичайно складно дістатися до лікарні. У цей час, онлайн-консультації стають незамінними, оскільки вони дозволяють швидко і зручно отримати необхідну допомогу. Одним із наших робочих місць є медсестра, яка під час робочого часу обробляє звернення пацієнтів, надіслані через Telegram, дзвінки за допомогою месенджерів або мобільного зв'язку, реєструючи їх на консультації. У випадку повітряної тривоги, лікар може переміститися в безпечне місце, де продовжує працювати, заповнювати документацію або проводити онлайн-консультації. Ця будівля обладнана таким чином, що може функціонувати автономно, забезпечуючи безперервний доступ до інтернету та електроенергії, навіть у разі аварії.

Херсон Плюс
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Здоров'я та медицина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість