Системні адміністратори та їх послуги "Sysadmin"

Безкоштовна публікація оголошень про послуги, що надаються; попит на послуги
VadymJunior
Мовчазний
Повідомлень: 1
З нами з: 01 квітня 2024, 13:43

Системні адміністратори та їх послуги "Sysadmin"

Повідомлення VadymJunior »

Компанія пропонує широкий спектр послуг для адміністрування серверів https://sysadmin.com.ua/ua/services/server також налаштуванням серверів, спрямованих на задоволення потреб малого та середнього бізнесу. Послуги включають постійне обслуговування серверів, а також інцидентне адміністрування, налаштування серверів з нуля, оренду серверного обладнання, міграцію даних у хмару, а також ремонт та модернізацію існуючих систем. Компанія також надає послуги відновлення системи після програмних та апаратних збоїв.

Системні адміністратори компанії говорять англійською мовою, що дозволяє здійснювати співпрацю з міжнародними клієнтами. Основний фокус компанії - на обслуговуванні компаній від 5 до 50 ПК, зі знанням специфіки малого бізнесу та досвідом роботи у різних сферах.

Також є і віддалене адміністрування серверів, яке включає широкий спектр послуг - від налаштування операційних систем і програм до моніторингу безпеки та ефективності систем. Крім технічного супроводу, компанія надає консультаційні послуги для вибору оптимальних хмарних рішень та допомогу в міграції інфраструктури.

З переліку послуг виділяються такі, як віртуалізація та міграція в хмару, налаштування Windows Terminal Server (RDP), Active Directory, NAS систем (QNAP, Synology, D-Link), а також конфігурація резервного копіювання.

Прайс-лист на послуги зазначає різні ціни залежно від типу робіт, наприклад, погодинна оплата за роботу системного адміністратора віддалено становить 600 грн, а перенесення даних на інше обладнання - 2000 грн.

Компанія вирізняється на ринку завдяки своєму багаторічному досвіду (з 1999 року), високому рівню сервісу та професіоналізму команди. Компанія надає "єдину точку звернень" для вирішення будь-яких завдань та пропонує оптимальні рішення, зосереджені на потребах конкретного бізнесу.

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Послуги”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей