Допомагають військовим та херсонцям. Як працює волонтерська мережа "Сталеві Мурахи Херсон"

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Допомагають військовим та херсонцям. Як працює волонтерська мережа "Сталеві Мурахи Херсон"

Повідомлення Волонтери Херсону »

Плетуть маскувальні сітки та кікімори, шиють білизну, подушки, збирають аптечки, передають генератори та спальники для військових. Допомагають і херсонцям. Як працює волонтерська мережа "Сталеві Мурахи Херсон" бачили кореспонденти Суспільного.



Наталія Гавриленко, засновниця та керівниця волонтерської організації "Сталеві мурахи Херсон", ділиться досвідом своєї роботи з початку повномасштабного вторгнення. Разом зі своїм чоловіком, вони негайно долучилися до оборонних зусиль, спочатку у територіальній обороні, а після розформування 124-ї бригади - до партизанських дій. Одночасно з бойовою допомогою, Наталія та її команда почали волонтерську діяльність, забезпечуючи військових та місцевих жителів їжею, одягом, ліками та необхідними речами. Вони також евакуювали людей з окупованих територій і надавали гуманітарну допомогу.

Під час окупації Наталію затримували російські військові без явних звинувачень чи кримінальних справ. Незважаючи на це, після звільнення вона продовжила свою волонтерську роботу, розширюючи спектр допомоги, включаючи навчання та консультації для потребуючих.

Місцеві жителі Херсона, як і Галина, також активно долучилися до волонтерства, надаючи підтримку один одному в умовах війни. Ігор, колишній інженер з комп'ютерної техніки, втративши роботу через війну, допомагає фізично та умственно, налагоджуючи техніку та підтримуючи старших людей у своєму районі.

"Сталеві мурахи" не лише надають безпосередню допомогу херсонцям, але й займаються виготовленням маскувальних сіток, шиттям одягу, збиранням аптечок та забезпеченням військових необхідним спорядженням, більшість з якого фінансується за власний кошт.

Суспільне Херсон

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість